Επανεκκίνηση με Advanced Night Repair της Estée Lauder

Όταν διανύουμε εποχιακές αλλαγές ή όταν ζεις με μεγάλη ένταση και αγχώνεσαι , η επιδερμίδα αντιδρά και εμφανίζει σημάδια ερεθισμού, ερυθρότητα και αφυδάτωση. Ο συνηθισμένος τρόπος που φροντίζουμε το πρόσωπο μας δεν είναι πλέον αρκετός και χρειάζεται να προσεγγίσουμε πιο εντατικό τρόπο περιποίησης. Δεν ξέρω για εσάς αλλά προσωπικά αυτή την περίοδο είμαι ήδη αρκετά στρεσαρισμένη από διάφορες κοινωνικές υποχρεώσεις και τρεξίματα ώστε να τα προλάβω όλα,με αποτέλεσμα να αγχώνομαι! Η  Estée Lauder ήρθε να μας βοηθήσει με την πιο κατάλληλη θεραπεία για την επαναφορά της επιδερμίδας μας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να «μπουστάρουμε» την βραδινή μας φροντίδα με αντιοξειδωτικά για να μεγιστοποιήσουμε την φυσική νυχτερινή ανανέωση ώστε να ανταποκρίνεται στους στρεσογόνους παράγοντες.

  1. Το Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate είναι μια πρωτοποριακή εντατική περιποίηση που δρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενσωματώνει την τεχνολογία Chronolux ™ S.O.S. και διασφαλίζει επαναφέροντας γρήγορα την εμφάνιση της επιδερμίδας. Καταπραΰνει την όψη του ερεθισμού – σε μόλις 1 ώρα.

Αποκαθιστά την υφή της επιδερμίδας κάνοντάς την πιο λεία, χωρίς πόρους, ενισχύοντας σημαντικά τη λάμψη της.

  • Το Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II μειώνει θεαματικά την εμφάνιση όλων των βασικών σημαδιών γήρανσης.

Περιλαμβάνει επίσης υαλουρονικό οξύ, που «φυλακίζει» την υγρασία.Η επιδερμίδα δείχνει νεότερη, πιο λαμπερή, με ακόμη πιο ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Η επιδερμίδα σας θα φαίνεται πιο υγιής,αναζωογονημένη και ξεκούραστη σε μόλις 4 εβδομάδες.

Ο καλύτερος ορός επιδιόρθωσης, αποκατάστασης και πρόληψης του δέρματος. Ξυπνάς άλλος άνθρωπος με πραγματικά φρέσκια επιδερμίδα νιώθοντας την λεία και καθόλου λιπαρή. Αν θέλετεμπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ως βάση πριν το foundation.

Ακολουθείστε τον συνδυασμό αυτών των δύο και θα δείτε άμεσα αποτελέσματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Φρέσκιες για πάντα!

You may also like