Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Η αστυνομική περιπέτεια «Patriot’s Day», με τον Mark Wahlberg, τον J. K. Simmons και τον Kevin Bacon έφτασε στη μεγάλη οθόνη. Μαζί της μια ακόμα περιπέτεια αλλά και η παράσταση «Madama Butterfly» του Royal Opera House.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Η Ημέρα των Ηρώων (Patriot’s Day)
Είδος ταινίας: Αστυνομική Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Mark Wahlberg, Michelle Monaghan, J. K. Simmons, Kevin Bacon, John Goodman
Στον απόηχο μιας ανείπωτης πράξης τρομοκρατίας, ο αρχιφύλακας TommySaunders (Mark Wahlberg) ενώνει τις δυνάμεις του με τους θαρραλέους διασωθέντες, τα μέλη ομάδων άμεσης επέμβασης και τους ανακριτές σε έναν αγώνα δρόμου με αντίπαλο τον χρόνο ώστε να εντοπιστούν οι βομβιστές πριν επιτεθούν ξανά. Ταυτόχρονα στην υπόθεση εμπλέκονται οι ιστορίες του ειδικού πράκτορα Richard Deslauriers (Kevin Bacon),του αστυνομικού διοικητή Ed Davis (John Goodman), του αρχιφύλακα Jeffrey Pugliese (J.K. Simmons) και της νοσοκόμας Carol Saunders (Michelle Monaghan) υφαίνοντας ένα ανατριχιαστικό, αγωνιώδες και τολμηρό χρονικό του πιο προηγμένου ανθρωποκυνηγητού στην ιστορία των Αμερικανικών αστυνομικών δυνάμεων.

Διπλή Εκδίκηση (The Assignment)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Michelle Rodriguez, Sigourney Weaver, Tony Shalhoub, Caroline Chan, Caitlin Gerard
Μία ιδιοφυής, μα ανισόρροπη πλαστική χειρούργος βλέπει τον αδελφό της να δολοφονείται από έναν παρακμιακό εκτελεστή, ονόματι Φρανκ Κίτσεν. Ψάχνοντας εκδίκηση, θα τον αιχμαλωτίσει και θα πραγματοποιήσει πάνω του μία εγχείρηση αλλαγής φύλου. Πλέον, ο Φρανκ είναι αναγκασμένος να ζήσει ως γυναίκα, μπερδεμένος, τσαντισμένος και πιο μάτσο από ποτέ.

Royal Opera House: Madama Butterfly
Είδος ταινίας: Παράσταση
Η “Madama Butterfly” είναι ένα από τα εξαιρετικά έργα της Όπερας, μία θλιβερή ιστορία αγάπης μίας γκέισας και του Αμερικανού συζύγου της. Η σοπράνο ErmonelaJaho ερμηνεύει τον ομώνυμο ρόλο – για πρώτη φορά στο Covent Garden – σε μία εκθαμβωτική παραγωγή των MosheLeiser και Patrice Caurier.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like