Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Επειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

13267842_10154095527571955_675656723152721899_nΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Η Αλήθεια (Truth)
Είδος ταινίας: Βιογραφική
Ηθοποιοί: Cate Blanchett, Robert Redford, Topher Grace, Dennis Quaid, Elisabeth Moss, Bruce Greenwood, Stacy Keach, John Benjamin Hickey
Το πρωί της 9ης Σεπτεμβρίου 2004, η βετεράνος παραγωγός του δελτίου ειδήσεων του CBS, Μέρι Μέιπς, πίστευε ότι είχε κάθε λόγο να αισθάνεται περήφανη για τη δουλειά της. Μέχρι το βράδυ της ίδιας μέρας, η Μέιπς με τον παρουσιαστή του δελτίου Νταν Ράδερ, θα δεχόντουσαν πολύ σκληρή κριτική κι έλεγχο. Το προηγούμενο βράδυ, ο Ράδερ παρουσίασε στην εκπομπή 60 Minutes, αποδείξεις ότι ο πρόεδρος Τζορτζ Μπους είχε βρει τρόπο να αποφύγει τη στρατιωτική του θητεία από το 1968 έως το 1974. Η εκπομπή υποστήριξε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος χρησιμοποίησε οικογενειακές γνωριμίες και πολιτική δύναμη για να μη στρατολογηθεί στο πόλεμο του Βιετνάμ, αλλά να καταταχθεί στην Εναέρια Εθνική Φρουρά του Τέξας. Ωστόσο, ούτε στο σώμα του Τέξας παρουσιάστηκε ποτέ. Η Μέιπς και η ομάδα της δούλεψαν σκληρά για να έχουν ζωντανά στην εκπομπή μάρτυρες κι έγγραφα για να υποστηρίξουν τις κατηγορίες τους, κι ένιωθαν βέβαιοι ότι η υπόθεση ευσταθούσε. Το θέμα θα είχε σοβαρές επιπτώσεις στην επερχόμενη καμπάνια του Μπους για τις προεδρικές εκλογές του 2004.

Η Αλίκη Μέσα Από τον Καθρέφτη (Alice Through the Looking Glass) / Και Μεταγλωττισμένο / Και με Υπότιτλους / Και σε 3D
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Ηθοποιοί: Johnny Depp, Mia Wasikowska, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Sacha Baron Cohen, Rhys Ifans, Matt Lucas
Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Lewis Carroll. Η ιστορία συνεχίζεται από το σημείο που την είχαμε αφήσει στο τέλος της ταινίας Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων. Θα παρακολουθήσουμε ακόμη ένα ταξίδι της Αλίκης, αυτή τη φορά μέσα από έναν καθρέφτη. Η ηρωίδα μας θα μεταφερθεί -παραδοσιακά- σε μια άλλη διάσταση, θα συναντήσει καινούργιους, αλλά και γνώριμους χαρακτήρες. Θα κάνει νέους φίλους, αλλά και εχθρούς που θα της στήσουν πολλές και επικίνδυνες παγίδες. Σκοπός τους να την εγκλωβίσουν σε ένα άλλο χωροχρονικό σύμπαν.

The Nice Guys
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Russell Crowe, Ryan Gosling, Angourie Rice, Matt Bomer, Kim Basinger
Λος Άντζελες, δεκαετία του ’70. Ο άτυχος ντετέκτιβ Χόλαντ Μαρτς (ΡάιανΓκόσλινγκ) και ο μπράβος Τζάκσον Χίλι (Ράσελ Κρόου) πρέπει να συνεργαστούν για να λύσουν την υπόθεση μιας αγνοούμενης κοπέλας, καθώς και μία φαινομενικά ασύνδετη υπόθεση του θανάτου μιας πορν σταρ. Κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους, αποκαλύπτουν μια σοκαριστική συνωμοσία που φτάνει στους υψηλότερους κύκλους εξουσίας.

Queen – A Night In Bohemia
Είδος ταινίας: Μουσική
Ήρθε η ώρα: Οι Queen live στα Village Cinemas! Η συναυλία έλαβε χώρα το 1975 στο “Hammersmith Odeon” στο Λονδίνο , εποχή που το συγκρότημα ήταν στο απόγειο της δημιουργικότητάς του με τραγούδια όπως τα “Killer Queen”, “Liar”, “Keep Yourself Alive” , “Now I am Here” και φυσικά “Bohemian Rhapsody”. H συναυλία έρχεται αποκλειστικά για την Ελλάδα, σε Dolby Atmos, στις 27/5 και στις 30/5 με νέα κινηματογραφική επεξεργασία εικόνας και state-of-the-artDolbyAtmos ήχο με ταυτόχρονη μάλιστα προβολή backstage υλικού. Μία μοναδική εμπειρία μουσικής και εικόνας, με τον Freddie Mercury στα καλύτερά του, αποκλειστικά στα VillageCinemas.

Το Μπαρμπέρικο: Η Νέα Κουπ (Barbershop 3)
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Ice Cube, Cedric the Entertainer, Regina Hall, Sean Patrick Thomas, Eve
Έχουν περάσει περισσότερα από 10 χρόνια από το τελευταίο μας ραντεβού στο μπαρμπέρικο του Calvin. OCalvin (Cube) μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό, ανάμεσα στους οποίους και ο Eddie (Cedric), είναι ακόμα εκεί, αλλά το μπαρμπέρικο έχει υποστεί ορισμένες σημαντικές αλλαγές. Το πιο βασικό: το κάποτε ανδροκρατούμενο μαγαζί είναι τώρα ανάμεικτο, με τα κορίτσια να φέρνουν στην εξίσωση την δική τους ματιά, αμφισβητώντας τα αγόρια σε όλα τα πράγματά. Παρά τις καλές στιγμές, το εύθυμο κλίμα και το αίσθημα συντροφικότητας μέσα στο μαγαζί, η κατάσταση στην γειτονιά τους πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αναγκάζοντας τον Calvin και τους φίλους του να συνασπιστούν σε μια προσπάθεια να σώσουν όχι μόνο το μπαρμπέρικο, αλλά και τη γειτονιά τους.

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like