Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Με την άφιξη της νέας ταινίας των Πειρατών της Καραϊβικής, «Η Εκδίκηση του Σαλαζάρ», και την επιστροφή της KeiraKnightleyκαι του OrlandoBloomστο franchise, η επιλογή μας για αυτήν την εβδομάδα δε θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρη. Παρά ταύτα, οι εναλλακτικές μας περιλαμβάνουν μία βιογραφική ταινία και μία μυστηρίου, με πρωταγωνιστή τον RichardGere.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Πειρατές της Καραϊβικής: Η Εκδίκηση του Σαλαζάρ (Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge) / Και σε 3D / Και σε DolbyAtmos
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Ηθοποιοί: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Javier Bardem, Brenton Thwaites, Kaya Scodelario
Ο JohnnyDepp επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με το ρόλο του θρυλικού παληκαράαντι-ήρωα Τζακ Σπάροου στην ολοκαίνουργια ταινία “Οι Πειρατές της Καραιβικής: Η Εκδίκηση του Σαλαζάρ». H φαντασμαγορική περιπέτεια βρίσκει τον άτυχο Καπετάνιο Τζακ να νιώθει τους ανέμους της δυστυχίας να φυσούν κατά πάνω του, όταν ναυτικοί-φαντάσματα με αρχηγό τον τρομακτικό Καπετάνιο Σαλαζάρ (JavierBardem), το σκάνε από το Τρίγωνο του Διαβόλου με σκοπό να σκοτώσουν κάθε πειρατή στη θάλασσα – ειδικά τον Τζακ.

Chuck (Chuck: Η Ιστορία του Πραγματικού Rocky Balboa)
Είδος ταινίας: Βιογραφική
Ηθοποιοί: Live Schreiber, Elisabeth Moss, Naomi Watts, Ron Perlman, Michael Rapaport
Η ταινία «Chuck: η Ιστορία του πραγματικού RockyBalboa» αφηγείται την ιστορία του Chuck Wepner, ενός πωλητή αλκοολούχων ποτών από το Νιου Τζέρσεϊ, ο οποίος κατάφερε να αντέξει 15 γύρους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών του 1975 εναντίον του διασημότερου μποξέρ όλων των εποχών, Μοχάμεντ Άλι, και τελικά ενέπνευσε το πολλών δισεκατομμυρίων franchise του Rocky. Στα δέκα χρόνια του ως μπόξερ, ο Wepner υπέστη οκτώ σπασμένες μύτες, δύο knockouts και συνολικά 313 ράμματα. Αλλά οι σκληρότερες μάχες που έδωσε ήταν έξω από το ρινγκ, ζώντας μια επική ζωή γεμάτη ποτά, ναρκωτικά, άγριων θηλυκών και με πολλά σκαμπανεβάσματα.

Το Δείπνο (The Dinner)
Είδος ταινίας: Μυστηρίου
Ηθοποιοί: Richard Gere, Laura Linney, Steve Coogan, Rebecca Hall, Chloë Sevigny, Charlie Plummer
Μια ζεστή καλοκαιρινή βραδιά δύο παντρεμένα ζευγάρια βγαίνουν για φαγητό σε ένα μοδάτο εστιατόριο. Συζητάνε για διάφορα τετριμμένα ζητήματα, τη δουλειά, τις διακοπές, τις πρόσφατες ταινίες, αλλά όλες αυτές οι αερολογίες είναι μια απόπειρα για να συγκαλύψουν την ένταση που επικρατεί μεταξύ τους. Οι δεκαπεντάχρονοι γιοι τους έχουν διαπράξει μαζί ένα έγκλημα, το οποίο έχει καταγραφεί από κάμερα. Οι εικόνες έχουν μεταδοθεί από την τηλεόραση, αλλά τα δυο αγόρια δεν έχουν ταυτο¬ποιηθεί ακόμη. Ωστόσο η σύλληψή τους επίκειται. Καθώς το δείπνο φτάνει στη γαστριμαργική του κορύφωση, τα προσωπεία της πολιτισμένης συμπεριφοράς πέφτουν. Τα μαχαίρια βγαίνουν. Ως που είναι διατεθειμένοι να φτάσουν για να προστατεύσουν τα παιδιά τους;

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like