Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Πρόταση της εβδομάδας η δραματική ταινία «Η Αποπλάνηση», με πρωταγωνιστές τους Colin Farrell, Nicole Kidman, Kirsten Dunst και Elle Fanning. O Spider-Man επιστρέφει με την ταινία «Homecoming» και μαζί του φέρνει τη δραματική «Απροσδόκητος Έρωτας» και την Κωμωδία «Πώς να Γίνεις Λατίνος Εραστής».

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Η ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ (The Beguiled)
Είδος ταινίας: Δράμα
Ηθοποιοί: Colin Farrell, Nicole Kidman, Kirsten Dunst, Elle Fanning, Oona Laurence, Angourie Rice
Η ατμοσφαιρική ταινία, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Τόμας Κάλιναν, αφηγείται, μέσα από τη γυναικεία ματιά, την ιστορία ενός πληγωμένου στρατιώτη (Colin Farrell) που, κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού Εμφύλιου Πολέμου, και συγκεκριμένα το 1864, βρίσκει καταφύγιο, ώσπου να αναρρώσει, σε ένα σχολείο θηλέων οικότροφων στη Βιρτζίνια, όπου τον περιθάλπουν ως ηθικό τους χρέος. Η παρουσία του εκεί, όμως, ξυπνά στα κορίτσια και τις μοναχικές γυναίκες του σχολείου (Nicole Kidman, Kirsten Dunst, Elle Fanning), καταπιεσμένα ένστικτα, πάθη και ανάγκες, προκαλώντας μεταξύ τους ανταγωνισμούς και συγκρούσεις που φτάνουν ακόμα και στα άκρα.

Spider-Man: Η Επιστροφή στον Τόπο του (Spider-Man: Homecoming) / Και σε 3D / Και σε DolbyAtmos
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Ηθοποιοί: Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Jon Favreau, Gwyneth Paltrow, Zendaya
Ο νεαρός Πήτερ Πάρκερ / Spider-Man, μετά το εντυπωσιακό του ντεμπούτο στο “Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος”, εξερευνά τη νέα του ταυτότητα ως υπερήρωας. Ενθουσιασμένος από την εμπειρία του με τους Εκδικητές, ο Πήτερ επιστρέφει στο σπίτι του όπου ζει με την θεία Μέι, πάντα κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του καινούργιου του μέντορα, Τόνι Σταρκ. Ο Πήτερ προσπαθεί να προσαρμοστεί στη ρουτίνα της ζωής του, αφαιρείται όμως από την ανάγκη του να αποδείξει ότι είναι μπορεί να είναι πολύ περισσότερα από ένας απλός, καθημερινός υπερήρωας. Όταν όμως εμφανίζεται ο Vulture, ένας καινούργιος εχθρός, τότε όλα εκείνα που ο Spider-Man θεωρεί σημαντικά μοιάζουν να απειλούνται.

Απροσδόκητος Έρωτας (Hampstead)
Είδος ταινίας: Δράμα
Ηθοποιοί: James Norton, Diane Keaton, Brendan Gleeson, Lesley Manville, Simon Callow
Μία Αμερικανίδα χήρα θα βρει, απροσδόκητα, την αγάπη στο πρόσωπο ενός άντρα που ζει στο Χάμπστεντ, όταν θα αντιμετωπίσουν μαζί, αυτούς που θέλουν να κατεδαφίσουν το σπίτι του. Εμπνευσμένο από μία πραγματική ιστορία, η ταινία «Απροσδόκητος Έρωτας» είναι μία γοητευτική και τρυφερή ιστορία για το πώς η αγάπη μπορεί να βρεθεί στα πιο απρόσμενα μέρη και αποδεικνύει μια για πάντα ότι η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο σε ό,τι αφορά στις δεύτερες ευκαιρίες.

Πως να γίνεις Λατίνος Εραστής (How to Be a Latin Lover)
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Eugenio Derbez, Salma Hayek, Rob Lowe, Kristen Bell, Raphael Alejandro, Michael Cera
Ο Γιουτζίνιο Ντερμπέζ πρωταγωνιστεί ως ο Μάξιμο, ένας Λατίνος καρδιοκατακτητής που πάντοτε στη ζωή του είχε ένα και μόνο όνειρο: να ζει πλούσια, χωρίς να χρειάζεται να δουλέψει ούτε μια μέρα. Και για πολλά χρόνια τα κατάφερνε, αποπλανώντας πλούσιες ηλικιωμένες γυναίκες, μέχρι που παντρεύτηκε μια πλούσια γυναίκα με τα διπλά του χρόνια. 25 χρόνια μετά, κακομαθημένος και έχοντας βαρεθεί να ξυπνάει δίπλα στην 80χρονη πια σύζυγο του, θα βρεθεί προ εκπλήξεως, όταν εκείνη θα τον παρατήσει για έναν μικρότερο του πωλητή αυτοκινήτων. Θα αναγκαστεί τότε να ζήσει και πάλι με την αποξενωμένη αδερφή του, την Σάρα (Salma Hayek) και τον εκκεντρικό, αλλά αξιολάτρευτο γιο της, τον Χιούγκο. Ανυπόμονος να γυρίσει στην πολυτελή ζωή που είχε συνηθίσει, ο Μάξιμο θα εκμεταλλευτεί τον νεανικό έρωτα του ανιψιού του για μια συμμαθήτρια του, για να προσεγγίσει το νέο του στόχο – την γιαγιά της, Σελέστ, μια χήρα δισεκατομμυριούχο. Αυτή την φορά όμως η παρουσία του ανιψιού του θα του ανατρέψει κάπως τα σχέδια.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like