Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Η Emma Watson κι ο Tom Hanks ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ταινία «The Circle», όταν ο «Πλανήτης των Πιθήκων» κάνει την επιστροφή του με τη «Σύγκρουση». Μαζί τους, η γαλλική κωμωδία «Βρε Καλώς Τους» αλλά και η παράσταση «Otello» της Royal Opera House.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Ο Κύκλος (The Circle)
Είδος ταινίας: Θρίλερ
Ηθοποιοί: Emma Watson, Tom Hanks, John Boyega
Όταν η Μέι προσλαμβάνεται στην μεγαλύτερη και πιο ισχυρή εταιρία Τεχνολογίας και Social Media στον κόσμο, θεωρεί ότι αυτή είναι η ευκαιρία της ζωής της. Καθώς ανέρχεται στην ιεραρχία, ενθαρρύνεται από τον Ιδρυτή της εταιρίας Ίμον να συμμετέχει σε ένα επαναστατικό πείραμα που ξεπερνάει τα όρια της ιδιωτικότητας, της ηθικής και τελικά κάθε προσωπικής ελευθερίας. Η συμμετοχή της στο πείραμα και κάθε απόφαση που λαμβάνει επηρεάζει το μέλλον και τις ζωές των φίλων της, της οικογένειας της αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Βρε Καλώς Τους (A Bras Ouverts)
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Christian Clavier, Ary Abittan, Elsa Zylberstein
Ένας γνωστός διανοούμενος με αριστερές πεποιθήσεις υποστηρίζει την ανάγκη να προσφέρουμε άσυλο σε όσους το χρειάζονται. Όταν στριμώχνεται σε ένα talk show από τον παρουσιαστή για το πρόβλημα των ρομά δέχεται μια πρόκληση. Να ανοίξει το σπίτι του και να τουςφιλοξενήσει.

Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Σύγκρουση (War for the Planet of the Apes)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Ηθοποιοί: Andy Serkis, Woody Harrelson, Steve Zhn, Karin Konoval, Amiah Miller, Terry Notary, Ty Olsson
Στο «Ο Πλανήτης Των Πιθήκων: Η Σύγκρουση» |”War For the Planet of the Apes”, τρίτο κεφάλαιο της εξαιρετικά επιτυχημένης blockbuster σειράς ταινιών, o Σίζαρ και οι πίθηκοι μπλέκονται σε μία φονική μάχη, με ένα στρατό ανθρώπων υπό την ηγεσία ενός αδίστακτου συνταγματάρχη. Μετά τις ανυπολόγιστες απώλειες των πιθήκων, ο Σίζαρ παλεύει με τα πιο σκοτεινά του ένστικτα και ξεκινά μία προσωπική αναζήτηση ώστε να εκδικηθεί για το είδος του. Όταν το ταξίδι του τους φέρει αντιμέτωπους πρόσωπο με πρόσωπο, ο Σίζαρ και ο συνταγματάρχης θα αναμετρηθούν σε μία επική μάχη που θα κρίνει τη μοίρα των δύο ειδών, αλλά και του μέλλοντος του πλανήτη.

Royal Opera House: Otello
Είδος ταινίας: Παράσταση
Ηθοποιοί: Jonas Kaufmann, Gregory Kunde
Η ζήλια, η εξαπάτηση και ο φόνος συναντώνται στην κλασική τραγωδία του William Shakespeare “Otello” με την παθιασμένη “αφήγηση” του Giuseppe Verdi Ο Jonas Kaufmann κάνει το ντεμπούτο στο ρόλο του “Οθέλο ” ενώ ο βαρύτονος Ludovic Tezier είναι ο κακόβουλος “Ιάβος” στην νέα αυτή παραγωγή του βραβευμένου με το OlivierAward σκηνοθέτη, Keith Warner.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like