Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Η επιστροφή του «Blade Runner» είναι γεγονός και περιλαμβάνει ένα «δυνατό» cast ονομάτων (Harrison Ford, Ryan Gosling, Robin Wright, Jared Leto). Μαζί της η «Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών» και η ταινία Κινουμένων Σχεδίων «My Little Pony: Η Ταινία».

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Blade Runner 2049
Είδος ταινίας: Επιστημονικής Φαντασίας
Ηθοποιοί: Harrison Ford, Ryan Gosling, Ana de Armas, Robin Wright, Jared Leto
30 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, ένας νέος bladerunner, ο αστυνομικός Κ, ξεσκεπάζει ένα παλιό μυστικό που μπορεί να οδηγήσει ό,τι έχει απομείνει από την κοινωνία στο απόλυτο χάος. Η ανακάλυψη αυτή τον οδηγεί στην αναζήτηση του Rick Deckard, έναν άλλο bladerunner της αστυνομίας του Λος Άντζελες, που έχει εξαφανιστεί τα τελευταία 30 χρόνια.

Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών (Renegades)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Sylvia Hoeks, Ewen Bremmer, J. K. Simmons, Sullivan Stapleton, Charlie Bewley
Όταν είσαι μέλος της πιο επίλεκτης ομάδας μάχης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Navy SEALS (σ.σ. σε ελληνική αντιστοιχία Ο.Υ.Κ), κάθε επιχείρηση είναι μία ριψοκίνδυνη αποστολή στο άγνωστο, που ίσως να κοστίσει τη ζωή σου.

Η «Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών» αφορά σε μία ομάδα Navy SEALS, σε αποστολή στην εμπόλεμη Ευρώπη, η οποία ανακαλύπτει ένα θησαυρό χρυσού στον βυθό μίας λίμνης, ο οποίος φημολογείται ότι αξίζει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια. Στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν τους ντόπιους, τα μέλη της ομάδας αυτομολούν και καταστρώνουν μία ληστεία, ώστε να ανακτήσουν τον χρυσό και να τον επιστρέψουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες του. Σε μία θανάσιμη εξέλιξη των γεγονότων, όμως, γίνονται αντιληπτοί από τον εχθρό και, πλέον, τους μένουν μόλις 10 ώρες ώστε να εκτελέσουν την αποστολή τους.

My Little Pony: Η Ταινία (My Little Pony)
Είδος ταινίας: Κινουμένων Σχεδίων
Ηθοποιοί: Γιάννης Στεφόπουλος, Μαρία Ζερβού, Τάνια Παλαιολόγου, Βούλα Κώστα, Κατερίνα Γκίργκις, Φοίβος Ριμένας, Χρήστος Συριώτης, Τζίνη Παπαδοπούλου, Ρία Απέργη, Σοφία Καψαμπέλη, Νίκη Γεωργακάκου, Αίγλη Κοντονίκου
Μία σκοτεινή μαγική δύναμη απειλεί την Ponyville. Τα μικρά Πόνυ ξεκινούν έναν αξέχαστο ταξίδι πέρα από την Equestria όπου γνωρίζουν νέους φίλους και συναρπαστικές περιπέτειες στην προσπάθεια τους να σώσουν την πόλη τους με τη δύναμη της φιλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like