Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Δύο νέες ταινίες μας φέρνουν αυτήν την εβδομάδα τα Village, και οι δύο must-see, με το «Stronger», τη συγκλονιστική αληθινή ιστορία του Jeff Bauman, που έχασε τα δύο του πόδια στη βομβιστική επίθεση του Μαραθωνίου της Βοστώνης το 2013, να αποτελεί τη δική μας πρόταση.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Stronger: Με Τη Δύναμη Της Ζωής (Stronger)
Είδος ταινίας: Δράμα
Ηθοποιοί: Jake Gyllenhaal, Tatiana Maslany, Miranda Richardson, Richard Lane Jr., Nate Richman, Lenny Clarke
Η ταινία Stronger-Με την δύναμη της ζωής είναι η συγκλονιστική αληθινή ιστορία του Jeff Bauman ενός συνηθισμένου ανθρώπου που ενέπνευσε την πόλη του αλλά και ολόκληρο τον κόσμο όταν έγινε σύμβολό ελπίδας μετά την βομβιστική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης το 2013. Ο 27χρονος Τζεφ βρέθηκε στον Μαραθώνιο απλά και μόνο προσπαθώντας να κερδίσει την καρδιά της πρώην αγαπημένης του. Η έκρηξη τον βρήκε να περιμένει στην γραμμή του τερματισμού με αποτέλεσμα να χάσει και τα δύο του πόδια. Όταν συνέρχεται στο νοσοκομείο είναι σε θέση να βοηθήσει την αντιτρομοκρατική υπηρεσία αναγνωρίζοντας έναν από τους βομβιστές αλλά η δική του προσωπική μάχη έχει μόλις ξεκινήσει. Παλεύει μήνες με την σωματική και συναισθηματική του αποκατάσταση με την αμέριστη υποστήριξη της οικογένειας του. Είναι ο ειλικρινής προσωπικός απολογισμός του Τζεφ και ενός ηρωικού ταξιδιού που έθεσε σε δοκιμασία τους οικογενειακούς του δεσμούς, καθόρισε την αξιοπρέπεια ενός ολόκληρου κοινωνικού συνόλου και τον τροφοδότησε με εσωτερική δύναμη να αντέξει τις αντιξοότητες. Γεμάτη με γνήσιο συναίσθημα, ανθρωπισμό και χιούμορ, το STRONGER – Με τη δύναμη της ζωής είναι η αληθινή ιστορία ενός ανθρώπου που έγινε η ενσάρκωση του κινήματος “BOSTONSTRONG”.

Justice League
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Ηθοποιοί: Gal Gadot, Ben Affleck, Jason Mamoa, Amber Heard, Robin Wright, Henry Cavill, Amy Adams, Diane Lane, Connie Nielsen
Η ώρα της Justice League πλησιάζει. Τα πρώτα ψήγματα μπήκαν ήδη στις ταινίες «BatmanvSuperman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» και «Ομάδα Αυτοκτονίας», με τον Μπρους Γουέιν (BATMAN) να ανταλλάσσει απόρρητες πληροφορίες με την Νταϊάνα Πρινς (Wonder Woman) και την Αμάντα Γουόλερ για νέα άτομα με υπερδυνάμεις. Χάρη στην ανιδιοτελή θυσία του Σούπερμαν, που αποκαθιστά την πίστη του στην ανθρωπότητα, ο Μπρους Γουέιν ζητά τη βοήθεια της νέας του συμμάχου, Νταϊάνα Πρινς, για να αντιμετωπίσουν ένα ακόμη πιο επικίνδυνο εχθρό.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like