Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Σινεφίλ, ετοιμαστείτε για μία γεμάτη εβδομάδα, αφού τα Village μας φέρνουν 6 νέα κινηματογραφικά entries, για όλα τα γούστα. Τη δική μας προσοχή, όμως, κέρδισε η επιστροφή του Daniel Radcliffe με τη Δραματική Περιπέτεια «Jungle», μία αληθινή τρομαχτική ιστορία επιβίωσης που βασίζεται στο διεθνές Best-Seller του Yoss iGhinsberg.
Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Ζούγκλα (Jungle)
Είδος ταινίας: Δραματική Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Daniel Radcliffe, Alex Russell, Thomas Kretschmann, , Joel Jackson
Μία αληθινή τρομακτική ιστορία επιβίωσης, βασισμένη στο διεθνές Best-Seller του Yossi Ghinsberg. Τέσσερις ταξιδιώτες ξεκινούν ένα ταξίδι στη καρδιά του δάσους του Αμαζονίου. Όμως αυτό που ξεκινάει σαν μια ονειρεμένη περιπέτεια εξελίσσεται σε απόλυτο εφιάλτη.

Wonder Wheel
Είδος ταινίας: Δράμα
Ηθοποιοί: Jim Belushi, Kate Winslet, Juno Temple, Justin Timberlake
Tο «WonderWheel» αφηγείται τις ιστορίες τεσσάρων ανθρώπων που διασταυρώνονται τη δεκαετία του ‘50 εν μέσω της φρενίτιδας και του χάους, στο εμβληματικό, θεματικό πάρκο του Κόνι Άιλαντ, στη Νέα Υόρκη. Η Τζίνι (Κέιτ Ουίνσλετ) είναι μία μελαγχολική, συναισθηματικά ασταθής, πρώην ηθοποιός, που πλέον εργάζεται ως σερβιτόρα σε ένα εστιατόριο θαλασσινών. Ο Χάμπτι (Τζιμ Μπελούσι) είναι ο άξεστος χειριστής του Καρουζέλ του πάρκου και σύζυγος της Τζίνι. Ο Μίκι (Τζάστιν Τίμπερλεϊκ), είναι ένας όμορφος, νεαρός ναυαγοσώστης, που ονειρεύεται να γίνει θεατρικός συγγραφέας και ενσαρκώνει όλες τις χαμένες ελπίδες, και η Καρολίνα (ΤζούνοΤεμπλ) είναι η αποξενωμένη κόρη του Χάμπτι, η οποία κρύβεται από τους γκάνγκστερ, στο σπίτι του πατέρα της.

Μαμάδες με Κακή Διαγωγή: Χριστούγεννα Εκτός Ελέγχου (A Bad Moms Christmas)
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn, Christine Baranski, Susan Saradon, Cheryl Hines, Jay Hernandez, Justin Hartley
Το «Μαμάδες με Κακή Διαγωγή: Χριστούγεννα Εκτός Ελέγχου» ακολουθεί τις τρεις αγαπημένες μας, παραγνωρισμένες και υπερφορτωμένες γυναίκες/ μαμάδες, να επαναστατούν ενάντια στις προκλήσεις και τις προσδοκίες του αντίστοιχου Τσάμπιονς Λιγκ των μαμάδων: των Χριστουγέννων. Κι αν η δημιουργία των τέλειων γιορτών για τις οικογένειές τους δεν ήταν αρκετά δύσκολη δουλειά, τώρα θα πρέπει να κάνουν όλα αυτά, ενόσω φιλοξενούν τις δικές τους μαμάδες!

Ο Θησαυρός
Είδος ταινίας: Κωμωδία

Ηθοποιοί: Φαίη Ξυλά, Παύλος Χαϊκάλης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μιχάλης Μαρίνος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Δωροθέα Μερκούρη, Λευτέρης Ελευθερίου, Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου, Δημήτρης Τζουμάκης, Σωτήρης Καλυβάτσης, Σοφία Μουτίδου, Μάγδα Πένσου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Κατερίνα Στικούδη, Σπύρος Φωκάς
Η σύγχρονη ιστορία εξελίσσεται σε ένα παραθαλάσσιο χωριό της Κρήτης. Η – προσφάτως – χήρα Θεώνη Κανελοπιπεράκη (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου), μένει στον χρεοκοπημένο ξενώνα της στην Κρήτη και προσπαθεί να ανταπεξέλθει στα χρέη, που της άφησε ο μακαρίτης (Σπύρος Φωκάς). Τα δωμάτια όμως δεν ενοικιάζονται ιδιαίτερα εύκολα. Έτσι, μαζί με την ανιψιά της, την Λουκία (Φαίη Ξυλά), σκαρφίζονται ένα τέχνασμα, και διαδίδουν πως στην πανσιόν ο μακαρίτης έχει κρύψει ένα θησαυρό. Πολύ γρήγορα η πανσιόν γεμίζει από θησαυροθήρες που με διάφορες δικαιολογίες ζητούν να νοικιάσουν ένα δωμάτιο. Ανάμεσά τους, ο Νεόκοπος Χαιρετάκης (Παύλος Χαϊκάλης), επί σαρανταετία ερωτευμένος με την Θεώνη, που λόγω μιας παλιάς βεντέτας δεν μπορεί να τον εξωτερικεύσει, και ο Στέλιος Προυσαλάκης (Σωτήρης Καλιβάτσης), ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ και ιδιαίτερα ζηλιάρης, με την Ιταλίδα γυναίκα του (Δωροθέα Μερκούρη). Όλη η περιοχή είναι υπό τον έλεγχο του ΜητσάκουΠαρασχάκη (Γιώργος Γιαννόπουλος), τοκογλύφου και μαφιόζου, που θέλει να «βάλει χέρι» στον ξενώνα της Θεώνης και να χτίσει στη θέση του πεντάστεροresort. Υπολογίζει όμως χωρίς την ξενοδόχο. Ο αγώνας δρόμου για την ανεύρεση του θησαυρού ξεκινά, φέρνοντας στην επιφάνεια διάφορα κωμικοτραγικά και αισθηματικά γεγονότα που θα φέρουν τα πάνω-κάτω στην μικρή κοινότητα της περιοχής.

Εγώ, ο Κολοκυθάκης (Ma Vie De Courgette) /Μεταγλωττισμένο
Είδος ταινίας: Παιδική
Ηθοποιοί: Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Ιφιγένεια Στάικου, Εβελίνα Αραπίδη, Ποίμης Πέτρου, Γιάννης Υφαντής, Διονυσία Τσιτιρίδου, Σοφία Καψαμπέλη, Κωνσταντίνος Κακανάς, Ελευθερία Μεταξά
«Κολοκυθάκης» είναι το πολύ ιδιαίτερο παρατσούκλι αυτού του 9χρονου αγοριού. Η ιστορία του είναι μοναδική, αλλά τα συναισθήματα που προκαλεί μας αγγίζουν όλους. O Κολοκυθάκης μεταφέρεται σε ορφανοτροφείο από τον ευγενικό αστυνομικό, Ρέιμοντ. Παλεύει να βρει τη θέση του σε αυτό το παράξενο και συχνά εχθρικό περιβάλλον. Με τη βοήθεια του Ρέιμοντ και των νέων του φίλων όμως, ο Κολοκυθάκης θα μάθει να εμπιστεύεται, θα βρει την αγάπη και μια νέα οικογένεια, όλη δική του.

Royal Opera House: Alice’s Adventures In Wonderland
Είδος ταινίας: Παράσταση
Ηθοποιοί: Lauren Cuthbertson, Federico Bonelli
Σε ένα πάρτυ στον κήπο, ένα ηλιόλουστο απόγευμα, η Αλίκη ξαφνιάζεται όταν βλέπει έναν φίλο των γονιών της να μεταμορφώνεται σε έναν άσπρο λαγό. Η περιέργεια της όμως μεγαλώνει καθώς αποφασίζει να τον ακολουθήσει… Καθώς η Αλίκη ταξιδεύει μέσα στη Χώρα Των Θαυμάτων, θα συναντήσει αμέτρητα περίεργα πλάσματα και θα ζήσει μία παραμυθένια εμπειρία. Ξαφνικά η Αλίκη ξυπνάει, ήταν τελικά όλα αυτά ένα όνειρο; Το απόλυτο παραμύθι ζωντανεύει ξανά στην καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου αποκλειστικά στα Village Cinemas! Μπαίνουμε από τώρα σε εορταστική διάθεση; Ναι!

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like