Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Το Star Wars και η συνέχεια της ιστορίας «The Last Jedi» κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες των Village κι, όπως είναι ο αναμενόμενο, αποτελεί την πρώτη μας επιλογή. Εναλλακτικά, κυκλοφορούν τα «Coco» και «Χριστούγεννα & ΣΙΑ», για μικρούς και μεγάλους.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi (Star Wars: The Last Jedi)
Είδος ταινίας: Επιστημονικής Φαντασίας
Ηθοποιοί: Daisy Ridley, Tom Hardy, Adam Driver, Mark Hamill, Domhnall Gleeson, Carrie Fisher, Billie Lourd, Joseph Gordon-Levitt, Andy Serkis, Oscar Isaac, Gwendoline Christie, Benicio Del Toro, Justin Theroux, Laura Dern, John Boyega
Στο «STAR WARS: ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ JEDI» της Lucas film, η ιστορία των Skywalker συνεχίζεται καθώς οι πρωταγωνιστές του «Η Δύναμη Ξυπνάει» ενώνουν τις δυνάμεις τους με άλλους γαλαξιακούς ήρωες, σε μια επική περιπέτεια που ξεκλειδώνει αρχαία μυστήρια της Δύναμης και τρομερές αποκαλύψεις για το παρελθόν.

Coco / Με Υπότιτλους / Μεταγλωττισμένο / 3D
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια
Ηθοποιός: Anthony Gonzalez, Gael García Bernal, Benjamin Bratt, Alanna Ubach, Renee Victor, Jamie Camil, Alfonso Arau, Herbert Siguenza, Gabriel Iglesias
Παρά τη μυστηριώδη οικογενειακή απαγόρευση της μουσικής -η οποία κρατάει ολόκληρες γενιές-, ο Miguel ονειρεύεται να γίνει ένας επιδέξιος μουσικός σαν το είδωλό του, τον ErnestodelaCruz. Μετά από μερικά αλλόκοτα γεγονότα, και λαχταρώντας να αποδείξει το ταλέντο του, ο Miguel θα βρεθεί στην εκθαμβωτική και πολύχρωμη Χώρα τον Προγόνων. Στην πορεία θα συναντήσει τον Hector, έναν γοητευτικό απατεώνα, και μαζί θα κάνουν ένα απίθανο ταξίδι, προσπαθώντας να ανακαλύψουν την αλήθεια της οικογενειακής ιστορίας του Miguel.

Χριστούγεννα & ΣΙΑ (Santa&CIE)
Είδος ταινίας: Παιδική
Ηθοποιοί: Alain Chabat, Golshifteh Farahani, Pio Marmaï, Bruno Sanches, LouiseChabat, Audrey Toutou
Η παραμονή Χριστουγέννων βρίσκεται προ των πυλών, όταν αρχίζει το χάος. Τα 92.000 ξωτικά του Άι Βασίλη ξαφνικά σωριάζονται στο έδαφος και αρρωσταίνουν. Όλα ταυτόχρονα! Το χτύπημα είναι μεγάλο. Τώρα ποιος θα φτιάξει τα παιχνίδια για όλα τα παιδιά του κόσμου; Ο Άι Βασίλης δεν έχει άλλη επιλογή, παρά να επισκεφτεί τη Γη μαζί με τους ταράνδους του, ώστε να βρει τη λύση. Μόλις φτάνει εκεί, όμως, θα χρειαστεί βοήθεια για να σώσει τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like