Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Η δυναμική, δραματική περιπέτεια, «Όλα Τα Λεφτά Του Κόσμου», υπό τα ηνία της Michelle Williams, του Christopher Plummer και του Mark Wahlberg κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στις αίθουσες του σινεμά. Μαζί τους: Μία δραματική περιπέτεια, δύο ελληνικές κωμικές, μία κινουμένων σχεδίων και μία παράσταση του Royal Opera House.
Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Όλα Τα Λεφτά Του Κόσμου (All The Money In The World)
Είδος ταινίας: Δραματική Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Michelle Williams, Christopher Plummer, Mark Wahlberg, Charlie Plummer, Teresa Mahoney, Olivia Grant, Romain Duris
Αν είχες «όλα τα λεφτά του κόσμου», θα τα θυσίαζες για αυτούς που αγαπάς; Η αναμέτρηση της αληθινής σχέσης αγάπης και αφοσίωσης ενάντια στο χρήμα μέσα από την ματιά του ασυναγώνιστου Ρίντλεϊ Σκοτ που δημιουργεί μία συναρπαστική ταινία και ανεβάζει δυναμικά τον πήχη στα φετινά Όσκαρ.

Ο Στόχος (The Man With The Iron Heart)
Είδος ταινίας: Δραματική Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Jack O’Connell, Rosamund Pike, Noah Jupe, Mia Wasikowska, Jason Clarke
Η ιστορία μίας από τις πιο επικίνδυνες φυσιογνωμίες του Ναζιστικού καθεστώτος και των γενναίων ανθρώπων που επιδίωξαν να τον σκοτώσουν. Ο Ράινχαρντ Χάιντριχ εμφανίστηκε σαν μετεωρίτης για να γίνει ένας από τους πιο ισχυρούς και τρομακτικούς άνδρες στην ιεραρχία του Τρίτου Ράιχ. ο Ράινχαρντ Χάιντριχ ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με την ιδεολογία των Ναζί μέσω της γυναίκας του Λίνα, μια Γερμανίδας αριστοκράτισσας που τον ακολούθησε σε όλη του την ανοδική πορεία στην εξουσία ως ένας από του αρχιτέκτονες της «Τελικής Λύσης». 1942. Κατεχόμενη Τσεχοσλοβακία. Δύο Τσεχοσλοβάκοι μέλη της Αντίστασης και σταλμένοι από το Λονδίνο φτάνουν στην Πράγα με αποστολή να δολοφονήσουν τον πιο επικίνδυνο άντρα του Γ’ Ράιχ: τον Ράινχαρντ Χάιντριχ, «το ξανθό κτήνος», τον «δήμιο της Πράγας», τον αρχηγό των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, το δεξί χέρι του Χάινριχ Χίμλερ. Πρόκειται για την Επιχείρηση Ανθρωποειδές, μία από τις πιο τολμηρές και ηρωικές απόπειρες του Β’ Παγκόσμιου πολέμου.

Τζαμάικα
Είδος ταινίας: Κομεντί
Ηθοποιοί: Φάνης Μουρατίδης, Σπύρος Παπαδόπουλος, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Νικολέττα Κοτσαηλίδου
Ο Άκης (Σπύρος Παπαδόπουλος) οδηγεί ταξί και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τα χρέη του. O Τίμος (Φάνης Μουρατίδης) είναι ένας διάσημος παρουσιαστής τηλεόρασης που ζει κάθε μέρα σα να είναι η τελευταία. Ο Άκης και ο Τίμος, δεμένοι από μικροί ως αδέλφια αποξενωμένοι όμως στην ενήλικη καθημερινότητά τους, πρωταγωνιστούν σε μια συγκινητική, τρυφερή, αισιόδοξη και άκρως ανθρώπινη ταινία για τη σαρωτική δύναμη της ζωής και την αδελφική αγάπη που ξεπερνάει όλες τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Οι κοινές αναμνήσεις, τα ταξίδια μακρινά ως την Τζαμάικα – το άπιαστο όνειρο που μοιράστηκαν παιδιά-, το αστείρευτο χιούμορ του Τίμου και η αγνή ψυχή του Άκη υφαίνουν μια σπαρταριστή και λυτρωτική ιστορία που σφύζει από χιούμορ, συναίσθημα και αγάπη για τη ζωή.

Royal Opera House: The Nutcracker
Ηθοποιοί: Barry Wordsworth, Sarah Lamb, Steven McRae, Francesca Hayward, Alexander Campbell, Gary Avis
Είδος ταινίας: Παράσταση
Είναι παραμονή Χριστουγέννων και ο μάγος Drosselmeyer παρασύρει την μικρή Clara σε μία περιπέτεια φαντασίας όπου ο χρόνος παραμένει στάσιμος, το οικογενειακό σαλόνι μεταμορφώνεται σε ένα μεγάλο πεδίο μάχης, και ένα μαγικό ταξίδι ξεκινάει, και για τους δύο, από τη Χώρα του Χιονιού μέχρι το Βασίλειο των Γλυκών. Ένα Χριστουγεννιάτικο δένδρο μεγαλώνει μαγικά, τα παιχνίδια – στρατιωτάκια θα αντιμετωπίσουν τον στρατό των ποντικών και ένας μοναδικός χορός της Ζαχαρένιας Νεράιδας και του Πρίγκιπα, με την χορεύτρια μπαλέτου Sarah Lamb και τον Steven McRae στα κλασσικά μουσικά θέματα του PyotrIlyich Tchaikovsky, εξασφαλίζουν μία μοναδική Χριστουγεννιάτικη εμπειρία.

Φερδινάνδος (Ferdinand) / Μεταγλωττισμένο / Και σε 3D
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια
Ηθοποιοί: Φοίβος Ριμένας, Άντρια Ράπτη, Μάριος Αθανασίου, Αφροδίτη Αντωνάκη
Η ταινία «Φερδινάνδος» εξιστορεί τη ζωή ενός γιγαντιαίου ταύρου με μεγάλη καρδιά. Όταν θα τον περάσουν για επικίνδυνο κτήνος, θα τον αιχμαλωτίσουν, απομακρύνοντας τον από το σπίτι του. Αποφασισμένος να επιστρέψει στην οικογένειά του, θα οδηγήσει μία αταίριαστη ομάδα στη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους. Με φόντο την Ισπανία, ο Φερδινάνδος αποδεικνύει πως δεν μπορείς να κρίνεις έναν ταύρο από τα κέρατά του.

Από 25/12
The Bachelor 2
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Δημήτρης Πιατάς, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Νίκος Βουρλιώτης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Δημήτρης Τζουμάκης, Βασιλική Τρουφάκου, Τόνι Σφήνος, Άνννα Κουρή, Γιώργος Μαυρίδης, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Νίνο Ξυπολιτάς, Μελέτης Ηλίας
Μία από τις εμπορικότερες Ελληνικές ταινίες της προηγούμενης κινηματογραφικής σεζόν επιστρέφει στις 25 Δεκεμβρίου. Η πρώτη ταινία “The Bachelor” εισέβαλε στα άδυτα της ανδρικής παρέας ξεπερνώντας τα 100.000 εισιτήρια στην Ελληνική αγορά. Το “The Bachelor 2”, κουβαλώντας και τις μνήμες του πρώτου, έρχεται για να εξερευνήσει νέες πτυχές και να δοκιμάσει εκ νέου τις σχέσεις της παρέας. Ένας φίλος από τα παλιά (Μελέτης Ηλίας) ετοιμάζεται να παντρευτεί, άρα μία νέα ευκαιρία για bachelorparty προκύπτει και φυσικά οι ήρωες μας (Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης και Νίκος Βουρλιώτης) δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη. Υπάρχει όμως μία σημαντική διαφορά που θα δοκιμάσει τα όριά τους: ο γάμος πρόκειται να γίνει στην Κρήτη και οι Σφακιανοί συγγενείς της νύφης δεν αστειεύονται. Νέοι φίλοι αλλά και εχθροί θα ενταχθούν στην παρέα, θα αντιμετωπίσουν Κρητικές βεντέτες αλλά και τις συνέπειες του πιο επικού bachelorparty.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like