Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Η Jessica Chastain κι ο Idris Elba εντυπωσιάζουν στην αληθινή ιστορία της σκιέρ, Molly Bloom, που οργάνωνε υψηλού ρίσκου παιχνίδια πόκερ για μία δεκαετία για την αφρόκρεμα των διασήμων και μη, μέχρις ότου να συλληφθεί από τους πράκτορες του FBI. Ο «Μικρόκοσμος» του Matt Damon και το θρίλερ «Παγιδευμένη Ψυχή 3» αποτελούν τις εναλλακτικές μας.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – MollysGame
Είδος ταινίας: Δράμα
Ηθοποιοί: Jessica  Chastain, Idris Elba, Kevin Costner, Michael Cera, Jeremy Strong, Chris O’Dowd
Το «Molly’s Game» είναι η αληθινή ιστορία της Μόλι Μπλουμ (Τζέσικα Τσαστέιν), της όμορφης Ολυμπιακής κλάσεως σκιέρ που οργάνωνε τα πιο αποκλειστικά και υψηλού ρίσκου παιχνίδια πόκερ για μια δεκαετία, πριν συλληφθεί στα μέσα της νύχτας από 17 πράκτορες του FBI. Οι παίκτες της περιλάμβαναν μεταξύ άλλων την αφρόκρεμα του Χόλιγουντ, δημοφιλείς αθλητές, μεγαλοεπιχειρηματίες και – χωρίς η ίδια να το ξέρει – την Ρωσική μαφία. Μόνος της σύμμαχος, ο δικηγόρος υπεράσπισης της (Ίντρις Έλμπα), που γνωρίζοντας την, θα μάθει πως η Μόλι δεν είναι μόνο όσα οι εφημερίδες ταμπλόιντ επιλέγουν να μας πουν για εκείνη.

Μικρόκοσμος (Downsizing)
Είδος ταινίας: Δραματική Κομεντί
Ηθοποιοί: Matt Damon, Christoph Waltz, Hong Chau, Kristen Wiig, Rolf Lassgård, Ingjerd Egeberg, Udo Kier
Σκεφτείτε τι θα συνέβαινε αν, σε ένα κοντινό μέλλον, οι άνθρωποι, χάρη σε έναν Νορβηγό επιστήμονα, είχαν τη δυνατότητα να συρρικνώνουν τον εαυτό τους. Έτσι, οι συρρικνωμένοι άνθρωποι θα ζούσαν σε μικρές πόλεις, θα τρέφονταν λιγότερο, θα έπιαναν λιγότερο χώρο, θα δημιουργούσαν λιγότερα σκουπίδια και γενικά η δική τους ζωή θα έκανε πολύ καλό στην ανθρωπότητα. Συνεκτιμώντας όλα αυτά τα πλεονεκτήματα του μικρόκοσμου, ο Πολ (Ματ Ντέιμον) αποφασίζει να συρρικνωθεί μαζί με τη σύζυγό του (Κρίστεν Γουίγκ) προκειμένου να μειώσουν τα τεράστια έξοδα διαβίωσης που συνεπάγεται μια ζωή σε κανονικό μέγεθος. Μόνο που μια μικρότερη σε μέγεθος κοινωνία, δεν παύει να είναι μια κανονική κοινωνία με κανονικούς (αν και μικρότερους –σε μέγεθος- ανθρώπους) και άρα δεν παύει να έχει κι αυτή τα προβλήματά της.

Παγιδευμένη Ψυχή: Το Τελευταίο Κλειδί (Insidious: The Last Key)
Είδος ταινίας: Θρίλερ
Ηθοποιοί: Lin Shaye, Leigh Whannell, Angus Sampson, Kirk Acevedo, Caitlin Gerard
Τα δημιουργικά μυαλά πίσω από την τριλογία τρόμου Παγιδευμένη Ψυχή επιστρέφουν με το Παγιδευμένη Ψυχή: Το Τελευταίο Κλειδί. Στη νέα ταινία επιστρέφει η βετεράνος Δρ. Elise Rainier (Lin Shaye), η ευφυής παραψυχολόγος που πρέπει αυτή τη φορά να αντιμετωπίσει το πιο τρομαχτικό και προσωπικό της κυνήγι φαντασμάτων, μέσα στο δικό της σπίτι.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like