Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

13450956_10154163547946955_767731318650516893_nΕπειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Ένας Χαρισματικός Άνθρωπος (Genius)
Είδος ταινίας: Βιογραφική
Ηθοποιοί: Nicole Kidman, Jude Law, Colin Firth
Δραματοποίηση της σχέσης του λόγιου Νεοϋορκέζου εκδότη Μαξ Πέρκινς με τον νεαρό τότε συγγραφέα Τόμας Γουλφ, από τη στιγμή που ο πρώτος δέχτηκε εντυπωσιασμένος να εκδώσει το απορριγμένο απ’ όλους ημι-αυτοβιογραφικό του μυθιστόρημα-ποταμό «Look homeward, angel» στα 1929, την εποχή του μεγάλου κραχ.
Η ταινία του Βρετανού σκηνοθέτη Μάικλ Γκράντεϊτζ χρονογραφεί τις διακυμάνσεις της συνεργασίας και της φιλίας τους εστιασμένη στην τυπικότητα του ενός και τον ανεξέλεγκτο παρορμητισμό του άλλου και χρησιμοποιώντας κάθε περιφερειακό χαρακτήρα (όπως η ζηλιάρα ερωμένη του Γουλφ, που υποδύεται η Νικόλ Κίντμαν).

Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή (Independence Day: Resurgence) / και σε 3D
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Jessie T. Usher, Bill Pullman, Maika Monroe, Sela Ward, William Fichtner, Judd Hirsch
Πάντα ξέραμε ότι θα επιστρέψουν. Αφού το «Ημέρα Ανεξαρτησίας» επαναπροσδιόρισε την κινηματογραφική περιπέτεια, το επόμενο επικό κεφάλαιο εξερευνά μια διαφαινόμενη απειλή παγκόσμιας καταστροφής χωρίς προηγούμενο. Χρησιμοποιώντας εξωγήινη τεχνολογία, τα έθνη της Γης έχουν συνεργαστεί σε ένα τεράστιο αμυντικό πρόγραμμα για να προστατεύσουν τον πλανήτη. Αλλά τίποτα δεν μπορεί να μας προετοιμάσει για την προχωρημένη και χωρίς προηγούμενο δύναμη των εξωγήινων, και μόνο η ευφυΐα μερικών γενναίων ανδρών και γυναικών μπορούν να σώσουν τον κόσμο μας από τον απόλυτο αφανισμό.

The Car Man
Είδος ταινίας: Μουσική
Το Ισπανικό εργοστάσιo τσιγάρων του 19ου αιώνα μεταμφιέζεται σε ένα βρώμικο γκαραζ-diner του 1960 στην Αμερική όπου τα όνειρα και τα πάθη μίας μικρής πόλης διαλύονται με τον ερχομό ενός γοητευτικού ξένου. Φορτισμένοι από επιθυμία, οι κάτοικοι παρασύρονται σε πράξεις απληστίας, λαγνείας, προδοσίας και εκδίκησης που δεν έχουν σταματημό.

You may also like