Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen και Mary Steenburgen ενώνουν το ταλέντο τους για τη ρομαντική κομεντί «Book Club» του γνωστού από τη δουλειά του ως παραγωγού, Bill Holderman, που εδώ κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Για τους μικρούς και μεγάλους φαν των υπερ-ηρώων, η δεύτερη ταινία των Απίθανων επιστρέφει με πολλή δράση κι ακόμα περισσότερο γέλιο.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Book Club

Είδος ταινίας: Κομεντί

Ηθοποιοί: Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Andy Garcia, Craig T. Nelson, Don Johnson, Alicia Silverstone, Richard Dreyfuss

Η Νταϊάν (Diane Keaton) έμεινε πρόσφατα χήρα, μετά από 40 χρόνια έγγαμου βίου. Η Βίβιαν (Jane Fonda) απολαμβάνει μια ερωτική ζωή χωρίς δεσμεύσεις. Η Σάρον (Candice Bergen) προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει ένα διαζύγιο 10 ετών. Η Κάρολ (Mary Steenburgen) βλέπει τον γάμο της να καταρρέει, έπειτα από 35 χρόνια. Οι ζωή τεσσάρων φίλων θα αλλάξουν δια παντός μετά την ανάγνωση του περιβόητου βιβλίου «50 Αποχρώσεις του Γκρι» που θα πυροδοτήσει μια σειρά από εξωφρενικές επιλογές και κωμικές καταστάσεις. Νέοι έρωτες αλλά και αναζωπύρωση παλιών σκανδαλίζουν τις τέσσερις γυναίκες με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα. Μια γλυκιά και ειλικρινής κωμωδία που αποδεικνύει πως ποτέ δεν είναι αργά για μια νέα αρχή.

Οι Απίθανοι 2 (Incredibles 2)
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια
Ηθοποιοί: Θανάσης Κουρλαμπάς, Γιάννης Στεφόπουλος, Ντίνος Σούτης, Ηλίας Ζερβός, Γιώτα Μηλίτση, Γιώργος Ματαράγκας, Χίλντα Ηλιοπούλου
Η αγαπημένη οικογένεια υπερ-ηρώων είναι και πάλι εδώ στους «Απίθανους 2» – ενώ η Έλεν βρίσκεται εκεί έξω με σκοπό να σώσει τον κόσμο, ο Μπομπ μαζί με την Βάιολετ και τον Ντας προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τις συνθήκες της καθημερινής ζωής στο σπίτι. Είναι μια δύσκολη μετάβαση για τον καθένα, την ίδια στιγμή που όλη η οικογένεια αγνοεί τις υπερδυνάμεις του μικρού Jack-Jack. Όταν όμως ένας καινούργιος εχθρός συλλαμβάνει ένα ιδιοφυές, μα επικίνδυνο σχέδιο, οι Απίθανοι θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να συνεργαστούν ξανά με τον Frozone για να νικήσουν – εύκολο στα λόγια, αλλά όχι στην πράξη, ακόμα κι όταν είσαι ένας από τους «Απίθανους».

Hotel Artemis
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Ηθοποιοί: Jodie Foster, Sofia Boutella, Dave Bautista, Sterling K. Brown, Jeff Goldblum, Brian Tyree Henry, Zachary Quinto
Λος Άντζελες, 2028. Οι δρόμοι είναι αδιαπέραστοι καθώς εξελίσσεται η πιο βίαιη εξέγερση στην ιστορία της πόλης. Μέσα στο απόλυτο χάος, μία συμμορία ληστών (Sterling K. Brown, Brian Tyree Henry) τραυματίζεται από πυρά αστυνομικών. Η μόνη ελπίδα είναι το Hotel Artemis, ένα νοσοκομείο τελευταίας τεχνολογίας αποκλειστικά για εγκληματίες με αυστηρούς κανόνες και ιδιοκτήτη έναν αρχιμαφιόζο (Jeff Goldblum). Η Νοσοκόμα (Jodie Foster) διοικεί το μέρος για 22 χρόνια και μπορεί να γιατρέψει ακόμα και τα πιο δύσκολα περιστατικά. Την ίδια νύχτα έχουν κάνει check in μία λάγνα Γαλλίδα δολοφόνος (Sofia Boutella), ένας ναρκισσιστής έμπορος όπλων (Τσάρλι Ντέι), ενώ ο ιδιοκτήτης και ο εκρηκτικός γιος του (Zachary Quinto) κατευθύνονται προς τα εκεί. Επίσης, ένας τραυματισμένος αστυνομικός που ικετεύει τη Νοσοκόμα να τον δεχτεί, πράγμα που παραβαίνει τους κανόνες που τηρούνται ευλαβικά 22 ολόκληρα χρόνια.

Η Διαδοχή (Hereditary)
Είδος ταινίας: Θρίλερ
Ηθοποιοί: Toni Collette, Milly Shapiro, Gabriel Byrne, Alex Wolff
Όταν η Έλεν, μητέρα και αρχηγός της οικογένειας Γκράχαμ πεθαίνει, τα μέλη της οικογένεια της κόρης της σταδιακά ανακαλύπτουν τρομακτικά μυστικά που αφορούν την καταγωγή τους. Όσα περισσότερα ανακαλύπτουν, τόσο συνειδητοποιούν ότι είναι αδύνατον να αποφύγουν την δυσοίωνη μοίρα που έχουν κληρονομήσει.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like