Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

06 The Man Who Knew InfinityΕπειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Ο Άνθρωπος που Γνώριζε το Άπειρο (The Man Who Knew Infinity)
Είδος ταινίας: Δράμα
Ηθοποιοί: Jeremy Irons, Dev Patel, Malcolm Sinclair, Stephen Fry
Βασισμένη στην άγνωστη μέχρι σήμερα ιστορία ενός από τα σπουδαιότερα μυαλά της γενιάς του, το «The ManwhoKnewInfinity» καταγράφει την απίστευτη ζωή του ΣρινιβάσαΡαμανούτζαν, η μαθηματική ιδιοφυία του οποίου τον φέρνει από τις παραγκουπόλεις της Ινδίας στο TrinityCollege του πανεπιστημίου Κέιμπριτζ στις αρχές του 20ου αιώνα.Ωθούμενος από τον μέντορά του Τζ.Χ. Χάρντι, ο Ραμανούτζαν ξεπερνά τον ρατσισμό της άκαμπτης ακαδημαϊκής κοινότητας και φέρνει επανάσταση στο πεδίο των μαθηματικών με τα εντυπωσιακά πρωτότυπα θεωρήματά του, τα οποία αποδίδει σε θεία έμπνευση. Έχοντας στην καρδιά της την συνεργασία ανάμεσα σε δύο πολύ διαφορετικούς άνδρες που συναντώνται στον κόσμο των αριθμών, η ταινία είναι μια συναρπαστική ματιά στον τρόπο με τον οποίο με μια απίθανη, διαπολιτισμική φιλία άλλαξε τον κόσμο.

(trailer: movietrailersgr)
Angry Birds: Η Ταινία (The Angry Birds Movie) / Μεταγλωττισμένο / ΜεΥπότιτλους / 3D
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια
Ηθοποιοί: Γιάννης Ζουγανέλης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Άρης Λουμάκης, Μαίρη Συνατσάκη, Σπύρος Μαργαρίτης
Ο Red (το κόκκινο πουλί του παιχνιδιού), αφού χαλάει σε καθημερινή βάση τη διάθεση και το κέφι των πάντων, εισάγεται εσπευσμένα σε μια ειδική κλινική, ώστε να καταφέρει να διαχειριστεί το οξύθυμο του χαρακτήρα του. Εκεί θα γνωριστεί με διάφορα άλλα, επίσης «προβληματικά», πουλιά και θα αναπτύξουν μία ιδιαίτερη συμπάθεια. Τα πράγματα κυλάνε αρκετά ήρεμα, ώσπου εμφανίζονται τα γουρούνια και οι ισορροπίες ανατρέπονται. Όταν τα πράγματα σκουραίνουν, θα χρειαστεί να καταφύγουν σε έναν αετό-γκουρού, για να τους προσφέρει καθοδήγηση.

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like