Οι ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους, από τη Ν.Σχοινά

Νέος χρόνος, πολλές επιλογές για αυτή την εβδομάδα στα Village Cinemas. Μία βιογραφία, ένα θρίλερ και μία ελληνική ταινία είναι οι προτάσεις μας κι εσείς επιλέγετε ποια ταιριάζει με τη διάθεσή σας.

10915164_10152977898931955_1680256064364334442_nΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ: Το Παιχνίδι της Μίμησης (The Imitation Game)
Είδος ταινίας: Βιογραφική
Ηθοποιοί: Benedict Cumberbatch, Keira Knightley, Matthew Goode, Rory Kinnear, Allen Leech, Matthew Beard, Charles Dance
Το χειμώνα του 1952, οι Βρετανικές αρχές εισέβαλαν στο σπίτι του μαθηματικού κι αναλυτή, Άλαν Τιούρινγκ και τον συνέλαβαν για “απρεπή συμπεριφορά”, μία κατηγορία που αργότερα θα οδηγούσε στην καταδίκη του με την κατηγορία της ομοφυλοφιλίας. Ωστόσο, κανένας δεν γνώριζε πως επρόκειτο για ένα πρωτοπόρο και ιδιοφυή επιστήμονα στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, είχε καθοδηγήσει με επιτυχία μια ομάδα επιστημόνων κι “έσπασε” τον κώδικα της περίφημης Γερμανικής μηχανής, Enigma. Ένα πορτραίτο ενός σπουδαίου και περίπλοκου ανθρώπου, στον οποίο εκατομμύρια άνθρωποι οφείλουν τη ζωή τους.

Περιπέτεια στο Αιγαίο
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Γιάννης Στάνκογλου, Ναταλία Δραγούμη, Γιάννης Ζουγανέλης, Έφη Παπαθεοδώρου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ορφέας Αυγουστίδης, Ιφιγένεια Τζόλα, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Θανάσης Σαράντος, Πάνος Κρανιδιώτης, Nuutti Konttinen, Veikka Vainikka, Emil Auno, Laura Malmivaara, Βίλλε Μιλιρίννε

Στην πανέμορφη Κω και τις ελληνικές γαλαζοπράσινες θάλασσες, η Αντριάνα θα γνωρίσει τoν Τόνι, ο οποίος έχει έρθει για διακοπές με την οικογένεια του από την Φινλανδία. Μεταξύ τους, θα αναπτυχθεί ένας νεανικός έρωτας και μια τρυφερή σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης. Με φόντο το Αιγαίο, τα δύο παιδιά μαζί με τα αδέλφια του Τόνι, Αλέξι και Βέτι, θα μπλεχτούν άθελα τους σε μια επικίνδυνη περιπέτεια. Μέσα από αυτή την περιπέτεια στην Ελλάδα, οι σχέσεις των τριών αγοριών θα δυναμώσουν και το ειδύλλιο της Αντριάνας και του Τόνι θα αφήσει μια υπόσχεση για το μέλλον.

Στο στόμα των λύκων (Big Bad Wolves)
Είδος ταινίας: Θρίλερ

Ηθοποιοί: Lior Ashkenazi, Tzahi Grad, Rotem Keinan
Μια σειρά από βίαιες δολοφονίες κοριτσιών διασταυρώνει τις ζωές τριών αντρών με αναπάντεχα αποτελέσματα. Ο πατέρας του τελευταίου θύματος αναζητά εκδίκηση, ένας αυτόκλητος αστυνομικός λειτουργεί εκτός των ορίων του νόμου και ο βασικός ύποπτος, ένας δάσκαλος θρησκευτικών, πέφτει στα αδίστακτα χέρια τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like