Οι ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους, από τη Ν.Σχοινά

10363749_10153066049141955_5284524265546467599_nΕπειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ –Ελεύθερος Σκοπευτής (American Sniper)
Είδος ταινίας: Βιογραφική
Ηθοποιοί: Bradley Cooper, Sienna Miller, Kyle Gallner

Το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό στέλνει τον Κρις Κάιλ στο Ιράκ με μία μόνο αποστολή: να προστατεύσει τους συμπατριώτες και συμπολεμιστές του. Η σκοπευτική του δεινότητα σώζει αμέτρητες ζωές στο πεδίο μάχης και μετά από πολλά θαρραλέα κατορθώματα, κερδίζει τον τίτλο του “Θρύλου”.Η φήμη του όμως, εξαπλώνεται μέχρι το εχθρικό στρατόπεδο, καθιστώντας τον πρωταρχικό τους στόχο. Την ίδια στιγμή, δίνει μία εξίσου δύσκολη μάχη στην προσπάθεια του να είναι καλός σύζυγος και πατέρας από την άλλη μεριά του κόσμου.Παρά τον κίνδυνο και το τίμημα της απόστασης από την οικογένεια του, ο Κρις εκτελεί το καθήκον του στο Ιράκ, συμμετέχοντας σε τέσσερις στρατιωτικές αποστολές, κάνοντας πράξη το σύνθημα του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού, να “μην αφήνει κανένα στρατιώτη πίσω”. Δυστυχώς για τον ίδιο, επιστρέφοντας στη σύζυγο του (Σιένα Μίλερ) και τα παιδιά του, συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να αφήσει τον πόλεμο πίσω του.

Μπομπ Σφουγγαράκης Έξω από τα νερά του (The Spongebob movie: Sponge out of water) – Μεταγλωττισμένο και σε 3D
Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια
Φωνές: Ντίνος Σούτης, Μαρία Ζέρβου, Χρήστος Θάνος, Βασίλης Μήλιος, Άλκης Ζερβός, Λορέντζο Φραγκούλης

Το 2015, ο αγαπημένος υποβρύχιος ήρωας μικρών και μεγάλων επιστρέφει. Ο πάντα αισιόδοξος και χαρούμενος Μπομπ Σφουγγαράκης μαζί με την παρέα του (Πάτρικ, κύριος Καβούρης, Πλαγκτόν, Γκάρι το σαλιγκάρι) που σαρώνουν τηλεοπτικά, έρχονται για να μας διασκεδάσουν και κινηματογραφικά, στη δεύτερη τους ταινία, με τις νέες περιπέτειές τους στο Βυθό του Μπικίνι. Η γνωστή τρέλα που χαρακτηρίζει τους ήρωες, ατάκες που γίνονται σλόγκαν και σουρεαλιστικές καταστάσεις θα σας ξεκαρδίσουν.

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like