Οι ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους, από τη Ν.Σχοινά

11091337_10153188027021955_5018573872958217325_nΕπειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ – Η Επιστροφή των Νεκρών (The Lazarus Effect)
Είδος ταινίας: Θρίλερ
Ηθοποιοί: Olivia Wild, Mark Duplass, Evan Peters, Sarah Bolger, Donald Glover, Ray Wise
Μια ομάδα φοιτητών ιατρικής έχουν βρει τον τρόπο να επαναφέρουν νεκρούς στη ζωή. Όταν μια από αυτούς, η Ζόι, πεθαίνει, η ομάδα προσπαθεί να κάνει πράξη τα πειράματα που ως τώρα είχαν ως αντικείμενο ζώα, ώστε να την αναστήσει. Ενώ τα καταφέρνουν, κανείς δεν είναι σίγουρος ότι αυτή στο πλάι τους είναι η Ζόι.

The Babadook: Οι Σελίδες του Τρόμου (The Babadook)
Είδος ταινίας: Θρίλερ
Ηθοποιοί: Essie Davis, Daniel Henshall, Noah Wiseman, Michelle Nightingale
6 χρόνια μετά το θάνατο του συζύγου της, η Amelia (EssieDavis) τα έχει παντελώς χαμένα. Αδυνατεί να πειθαρχήσει τον 6χρονο γιο της Samuel (NoahWiseman) τον οποίο, παράλληλα, της είναι εξαιρετικά δύσκολο να αγαπήσει. Στα όνειρα του Samuel πρωταγωνιστεί ένα τέρας. Ο μικρός πιστεύει πως το τέρας έρχεται, για να σκοτώσει τα δυο εναπομείναντα μέλη της οικογένειας. Ένα περίεργο βιβλίο με τίτλο ‘TheBabadook’ εμφανίζεται μυστηριωδώς στο σπίτι τους. Ο Samuel είναι απόλυτα πεπεισμένος πως ο Babadook είναι το πλάσμα που βλέπει στα όνειρά του. Η μητέρα του στην αρχή τον αποπαίρνει, αλλά σύντομα θα αντιληφθεί πως μια απόκοσμη οντότητα, όντως, προσπαθεί να τους κυριεύσει.

Νυχτερινή Καταδίωξη (Run All Night)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Liam Neeson, Ed Harris, Joel Kinnaman, Boyd Holbrook, Bruce McGill, Vincent D’Onofrio
Σε αυτή την περιπέτεια δράσης, ο Λίαμ Νίσον είναι ο βιρτουόζος εκτελεστής του Μπρούκλιν, Τζίμι Κόνλον παλαιότερα γνωστός και ως «νεκροθάφτης». Βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς ο καλύτερός του φίλος και αφεντικό της μαφίας αρχίζει και πληρώνει τα λάθη του παρελθόντος. Συγχρόνως, ένας επίμονος ντετέκτιβ βρίσκεται στα χνάρια του και ο γιος του, τον οποίο έχει εγκαταλείψει χρόνια πριν, γίνεται στόχος δολοφονίας. Ο Τζίμι, θα πρέπει μέσα σε μία νύχτα να διαλέξει πλευρά.

Winx Club: Το Μυστήριο του Ωκεανού (Winx Club: The Mystery of the Abyss) Μεταγλωττισμένο
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια
Φωνές: Κατερίνα Τσάβαλου, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Κατερίνα Γκίργκις, Άριελ Κωνσταντινίδη, Γιώργος Σκουφής, Θεοδώρα Παπαϊωάννου, Βάσω Κατσικερού, Χριστέλα Γκιζέλη, Άντρια Ράπτη
Ετοιμαστείτε για την πιο επικίνδυνη αποστολή του WinxClub! Στην τρίτη ταινία της σειράς οι δημοφιλείς φτερωτές υπάρξεις θα λύσουν ένα τρομερό μυστήριο γεμάτο αγωνία και παρασκήνιο. Οι Winx, οι πιο ισχυρές νεράιδες, καλούνται να βρεθούν σε απίστευτους τόπους, να αντιμετωπίσουν υποχθόνιους εχθρούς και μοχθηρές συμμαχίες και να επιστρατεύσουν καινούρια μαγικά κόλπα.

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like