Οι ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους, από τη Νατάσσα Σχοινά

11304054_10153335156686955_2043372529_nΕπειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

Jurassic World – και σε 3D
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Ηθοποιοί: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Irrfan Khan, Vincent D’Onofrio, Ty Simpkins, Nick Robinson, Jake Johnson, Omar Sy
22 χρόνια μετά την πρώτη, τρομακτική επίσκεψη στο πάρκο ψυχαγωγίας, ερχόμαστε να ζήσουμε –με ένα ολόφρεσκο καστ- μοναδικές, επικών διαστάσεων, σκηνές καταδίωξης με τον τρισδιάστατο τρόμο (που δεν μπορείς να πεις πως περνά κι απαρατήρητος) να παραμονεύει σε κάθε γωνιά. Καλωσορίσατε στο ολοκαίνουργιο JURASSIC WORLD μας! Ευχόμαστε να απολαύσετε τη βόλτα σας!

Η Οικογένεια Μπελιέ (La Famille Belier)
Είδος ταινίας: Δραματική Κομεντί
Ηθοποιοί: Karin Viard, François Damiens, Eric Elmosnino, Louane Emera, Roxane Duran
Όλοι στην οικογένεια της Πολά είναι κωφοί εκτός από εκείνη. Όχι ότι αυτό είναι πρόβλημα: ο πατέρας της είναι υποψήφιος δήμαρχος, η μητέρα της τον υποστηρίζει και ο 14χρονος αδερφός της είναι ερωτευμένος με την καλύτερή της φίλη! Το μεγαλύτερο πρόβλημά της είναι η πολυάσχολη καθημερινότητά της, αφού βοηθά την οικογένειά της στη φάρμα, ενώ γίνεται μέλος της σχολικής χορωδίας, όπου όλοι εντυπωσιάζονται με την φωνή της. Ο καθηγητής της αποφασίζει να την προετοιμάσει για έναν διαγωνισμό τραγουδιού – πώς όμως θα ακολουθήσει ένα όνειρο που δεν μπορεί να καταλάβει η οικογένειά της;

Καταδίωξη σε Δύο Ηπείρους (Survivor)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Milla Jovovich, Pierce Brosnan, Angela Bassett, Dylan McDermott, Robert Forster
Μία αμερικανίδα ζει στο Λονδίνο ως απεσταλμένη του StateDepartment . Όταν το γραφείο της δέχεται βομβιστική επίθεση αυτή είναι η μόνη επιζήσασα, παράλληλα όμως θεωρείται και ύποπτη για την τρομοκρατική ενέργεια. Ενώ η αστυνομία την αναζητά, η ίδια θα πρέπει να ανακαλύψει τους πραγματικούς ενόχους και να αποδείξει την αθωότητα της.

Σε Ξένα Παπούτσια (The Cobbler)
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Elli, Adam Sandler, Adam B. Shapiro, Evan Neymann, Dan Stevens
Ο Άνταμ Σάντλερ ενσαρκώνει έναν υποδηματοποιό τέταρτης γενιάς που ανακαλύπτει μια μαγική ραπτομηχανή στο υπόγειο του πατέρα του, η οποία του επιτρέπει να παίρνει τη μορφή όποιου θέλει φορώντας τα παπούτσια του. Φέροντας αρκετές ομοιότητες με το «BIG» του Τομ Χανκς, το «Trading Places» και το «13 Goingon 30», η ταινία «The Cobbler» θα μας θυμίσει για μια ακόμη φορά την τρυφερή και εφηβική γοητεία του Σάντλερ μέσα από ένα ταξίδι αυτογνωσίας και διερεύνησης της σημασία της οικογένειας. Ένα ταξίδι που θα αλλάξει τόσο τον ίδιο όσο και τον κόσμο γύρω του. Γιατί κάποιες φορές ο μόνος τρόπος για να καταλάβεις ποιος πραγματικά είσαι είναι να μπεις στη θέση του άλλου.

You may also like