Οι ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους, από τη Νατάσσα Σχοινά

11791889_10153431939101955_1395012793_nΕπειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Η Πριγκίπισσα το ‘Σκασε (A Royal Night Out)
Είδος ταινίας: Δραματική Κομεντί
Ηθοποιοί: Sarah Gadon, Emily Watson, Jack Reynor, Rupert Everett, Bel Powley
8 Μαΐου, 1945. Σε όλον τον κόσμο, όλοι γιορτάζουν την λήξη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και το Λονδίνο πλημμυρίζει από εορτασμούς και χαρά. Δύο έφηβα κορίτσια παίρνουν την άδεια να βγουν για πρώτη φορά έξω το βράδυ και να γίνουν κι εκείνες μέρος του πάρτι. Βιώνουν μια απίστευτη περιπέτεια, σαν ένα ξέφρενο πρώτο ραντεβού. Και φυσικά επιστρέφουν σπίτι καθυστερημένα. Το σπίτι τους όμως, είναι το παλάτι του Μπάκινγχαμ – τα κορίτσια είναι η πριγκίπισσα Μαργαρίτα και η μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ η Δεύτερη. Αυτή είναι η ιστορία μιας βραδιάς κατά τη διάρκεια της οποίας ήταν δύο κοινές θνητές.

Pixels
Είδος ταινίας: Κωμωδία Δράσης
Ηθοποιοί: Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan, Peter Dinklage, Josh Gad
Τα PAC-MAN™, DonkeyKong™, Galaga™, Centipede®, και SpaceInvaders™ είναι τα μυστικά όπλα των εξωγήινων που έρχονται για να καταστρέψουν τον πλανήτη μετά από μια παρεξήγηση με τους γήινους. Για να σώσει τον πλανήτη Γη από τους εχθρούς του, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ επιστρατεύει τα παλιά του φιλαράκια, πρωταθλητές στα arcadegames των 80s, οι οποίοι καλούνται να ξεσκονίσουν τις ικανότητές τους και να εξολοθρεύσουν τα ηλεκτρονικά φόβητρα.

(trailer: Sony Pictures Entertainment)

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like