Οι ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους, από τη Ν. Σχοινά

shareΕπειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – 10 Cloverfield Lane
Είδος ταινίας: Θρίλερ
Ηθοποιοί: John Goodman, Mary Elizabeth Winstead, John Gallagher Jr., Douglas M. Griffin, Suzanne Cryer
Τα τέρατα παίρνουν πολλές μορφές στο νέο θρίλερ σε παραγωγή του Τζέι Τζέι Έιμπρααμς. Η νεαρή Μισέλ εμπλέκεται σε τροχαίο. Όταν συνέρχεται, διαπιστώνει πως είναι αιχμάλωτη στο υπόγειο ενός άγνωστου άντρα, ο οποίος, παρέα με έναν γείτονα που επίσης έχει καταφύγει εκεί, ισχυρίζεται πως την έσωσε από τον ολικό όλεθρο που τελείται έξω… Χαλάει ο κόσμος πράγματι; Ή απλά πρόκειται για το ψέμα ενός ψυχοπαθούς απαγωγέα; Μήπως και τα δύο;


Έντι ο Αετός (Eddie the Eagle)

Είδος ταινίας: Δραματική Κομεντί
Ηθοποιοί:Taron Egerton, Hugh Jackman, Tom Costello
Η ταινία αφηγείται την συναρπαστική πορεία του «Αετού Έντι», κατά κόσμο Μάικλ Έντουαρντς, του πιο διάσημου άλτη του σκι στην ιστορία της Βρετανίας. Η ακούραστη επιμονή του Έντουαρντς να μην εγκαταλείπει ποτέ την προσπάθεια, αποτελεί μια ωδή στο ανθρώπινο πνεύμα και την αντοχή, όταν αντιμετωπίζει εξαιρετικές δυσκολίες και προκλήσεις. Ο ΤάρονΈτζερτον, που έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στον πρωταγωνιστικό ρόλο του «Kingsman: Η Μυστική Υπηρεσία», ενσαρκώνει τον Έντι τον Αετό και ο ΧιουΤζάκμαν παίζει έναν ειδικό στο άλμα του σκι που βοηθά τον Έντι στην προπόνησή του για τους Ολυμπιακούς του Κάλγκαρι.

Suntan
Είδος ταινίας: Ρομαντική Κομεντί
Ηθοποιοί: Μάκης Παπαδημητρίου, Γιάννης Οικονομίδης, Μαρία Καλλιμάνη, Γιάννης Τσορτέκης, Νικόλας Τριανταφυλλίδης, Έλλη Τρίγγου, Μιλού Φαν Χρούσεν, Ντίμι Χαρτ, Χαρά Κότσαλη, Μάρκους Κόλεν, Σύλλας Τζουμέρκας
Ο εσωστρεφής και μοναχικός Κωστής (Μάκης Παπαδημητρίου), χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις και ενήλικες δεσμεύσεις, βρίσκεται λίγο μετά τα 40 του στην Αντίπαρο για να αναλάβει, ως γιατρός, την τοπική κλινική. Ο χειμώνας στο νησί περνά ήσυχα, δίχως πολλές εκπλήξεις και ανατρεπτικές συγκινήσεις, όμως πολύ σύντομα έρχεται το καλοκαίρι και όλα αλλάζουν. Η χειμωνιάτικη ρουτίνα δίνει τη θέση της σε ένα μωσαϊκό χρωμάτων και αισθήσεων, και η οργασμική κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα δημιουργεί Διονυσιακές ψευδαισθήσεις. Η καθημερινότητα του Κωστή δεν θ’ αργήσει να ανατραπεί βίαια, από τη στιγμή που μια ξέφρενη, διεθνής ομάδα νεαρών και όμορφων τουριστών θα εισβάλει απροσδόκητα στην μέχρι πρότινος συνηθισμένη του ζωή. Ανάμεσά τους ο Κωστής θα ξεχωρίσει και θα ερωτευτεί παράφορα τη νεαρή Άννα (Έλλη Τρίγγου), όμως, από εκείνη τη στιγμή και μετά, το ηδονιστικό καλοκαίρι στο νησί θα μετατραπεί σε μια σκοτεινή δίνη, που παρασέρνει την ανυποψίαστη παρέα σε ένα μονοπάτι γεμάτο σοκαριστικές εκπλήξεις και επικίνδυνες ακρότητες.

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like