Οι ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους, από τη Ν. Σχοινά

13012633_10154003845261955_7012791300427413305_nΕπειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ –CRIMINAL
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Kevin Costner, Ryan Reynolds, Gal Gadot, Alice Eve, Gary Oldman, Tommy Lee Jones
Αντί μιας παρατεταμένης ποινής φυλάκισης, ένας αδίστακτος δολοφόνος προτιμά να υποβληθεί σε ένα πρωτοποριακό επιστημονικό πείραμα. Σύμφωνα με το σκεπτικό του πειράματος, οι αναμνήσεις και δεξιότητες ενός ικανότατου πράκτορα της CIA θα μεταφυτευτούν στον δολοφόνο έτσι ώστε εκείνος να ολοκληρώσει το έργο του πράκτορα και να σταματήσει τα σχέδια άλλων εγκληματιών. Το πειραματόζωο, όμως, έχει τα δικά του σχέδια, ενώ η τελευταία ελπίδα της CIA είναι στο μυαλό ενός εγκληματία…

Άτακτος παππούς (Dirty Grandpa)
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Robert de Niro, Zac Efron, Zoey Deutch
Ο θρυλικός RobertDeNiro υποδύεται έναν παππού πιο αντισυμβατικό από τον ίδιο του τον εγγονό τον οποίο ενσαρκώνει ο ανερχόμενος ZacEfron (ThatAwkwardMoment) . Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο παραγωγός και σεναριογράφος του Borat, DanMazer, με σκοπό να στήσει μια πιπεράτη κωμωδία-οδοιπορικό με απρόβλεπτες συνέπειες και ξεκαρδιστικές καταστάσεις. Στις παραμονές του γάμου του, ο μετρημένος Jason δέχεται να κάνει ένα οδικό ταξίδι με τον παππού του, έναν ακόλαστο πρώην αξιωματικό του στρατού με κρυφή ατζέντα. Προορισμός τους η Φλόριντα. Για την κατάληξη, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

 

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like