Οι φετινές γιορτές ανήκουν στα glam αξεσουάρ μαλλιών

Χριστούγεννα σημαίνουν λάμψη, εκθαμβωτικές λεπτομέρειες και ανεπανάληπτο στιλ. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις τάσεις που μέχρι σήμερα αγνοούσες. Όπως για παράδειγμα τα αξεσουάρ μαλλιών, που με μια κίνηση αλλάζουν τα πάντα. Τα κάνουν όλα πιο ιδιαίτερα και εντυπωσιακά! Τα it girls ήδη τα φορούν, εσύ;

  • Θες να αφήσεις κάτω τα μαλλιά σου, αλλά δεν θες να δείχνουν απλά όπως είναι κάθε μέρα; Τα πράγματα είναι απλά, τοποθέτησε αριστερά και δεξιά από την χωρίστρα σου 2 λεπτά και λαμπερά τσιμπιδάκια και πες ‘’ναι’’ στους ανάλαφρους κυματισμούς.
@neginmirsalehi
  • Αυτό και αν είναι statement! Οι λευκές πέρλες στα μαλλιά είναι μια festive πρόταση που όλες οι γυναίκες μπορούν να υποστηρίξουν. Είτε έχεις ξανθά είτε πιο σκούρα μαλλιά, μέσα σε λίγα λεπτά μπορείς να μεταμορφώσεις το hair style σου. Τοποθέτησε τις πέρλες σε κότσι ή αν έχεις τα μαλλιά σου κάτω και βρες την πιο κομψή πλευρά σου.
@camillecharriere
  • Το μαντήλι στα μαλλιά είναι μια δοκιμασμένη και υπέρκομψη επιλογή για εσένα που δεν πιάνουν τα χέρια σου έτσι ώστε να δημιουργείς περίτεχνα χτενίσματα. Βρες το πιο λαμπερό και γιορτινό μαντήλι που έχεις στη συλλογή σου και κόσμησε την κοτσίδα σου εύκολα και αριστουργηματικά!
@oliviapalermo
  •  Αν σου αρέσουν τα statement τσιμπιδάκια, τότε τα Χριστούγεννα είναι η κατάλληλη εποχή για να τα φοράς από το πρωί έως το βράδυ. Δοκίμασε σε ποιο σημείο σε κολακεύουν περισσότερο και συνδύασε τα με ένα εξίσου εντυπωσιακό μακιγιάζ.
  • Οι στέκες και συγκεκριμένα οι στέκες ‘’έργο τέχνης’’ αποτελούν το απόλυτο must-have για τις φετινές γιορτές. Άλλοτε με shiny details άλλοτε με βελούδο ή άλλα υφάσματα, πρόκειται για μια επιλογή που με μια κίνηση χαρίζει κομψότητα και αρκετές δόσεις στιλ!
@jlo

Featured image: @chiaraferragni/ instagram

You may also like