Οι 5 ιδανικές ενυδατικές κρέμες για τον χειμώνα…

Με το δέρμα μας να βιώνει συνεχώς τις εναλλαγές της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια του χειμώνα, σίγουρα θα έχουν υπάρξει πολλές στιγμές που το νιώθετε να διαμαρτύρεται. Εκεί ακριβώς είναι που οι ενυδατικές μάσκες έρχονται στη ρουτίνα μας. Εγγυημένες για να επιταχύνουν τη διαδικασία της ενυδάτωσης και να γεμίσουν εκείνα τα κενά που πιθανόν να αφήνουν οι κρέμες μας, αυτά τα προϊόντα μπορούν να χαρίσουν βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί και θα χαρίσει στην επιδερμίδα μας πολλές στιγμές ανακούφισης.

Από τις μάσκες ύπνου και τις μάσκες από καουτσούκ μέχρι τις μάσκες θέρμανσης που είναι τέλειες για το χειμώνα, υπάρχουν θεραπείες που ταιριάζουν σε οποιαδήποτε προτίμηση. Και δεν χρειάζεται να τις σταματήσετε όταν ανέβει ο υδράργυρος. Απλώς μειώστε τις σε μια φορά την εβδομάδα, για δέρμα απαλό και λαμπερό όλο το χρόνο.

1. Μάσκα σε μορφή gel με ελαφριά υφή. Η καλέντουλα και η αλόη ενυδατώνουν, αναζωογονούν και απαλύνουν την επιδερμίδα. Με τον καιρό το δέρμα σας φαίνεται και είναι υγιές και λαμπερό.

2. Το Thirstymud χρησιμοποιεί τις πιο προηγμένες τεχνολογίες εντατικής ενυδάτωσης του Glamglow και χαρίζει άμεση ενυδάτωση αποτελέσματα βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Σχεδιασμένο και παρασκευασμένο για άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, όλων των τύπων δέρματος ή μετά το ξύρισμα. Οι νέες τεχνολογίες Dewdration, HydraPack, GreenEnergy και TEAOXI βοηθούν το δέρμα σας να αναγεννηθεί και να ξαναβρεί τη φυσική του λάμψη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.

3. Μία μάσκα εντατικής ενυδάτωσης για νυχτερινή περιποίηση, που χαρίζει άμεση και πλούσια ενυδάτωση ενώ βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί τα επίπεδα φυσικής υγρασίας της. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται αμέσως σε βάθος και δείχνει άμεσα πιο λαμπερή. Με έλαιο από Βερίκοκο και Avocado εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ενυδάτωση και απαλότητα. Κατάλληλη για ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες

4. Μια μάσκα μοντελοποίησης άμεσης ενυδάτωσης και φρεσκάδας, που εμποδίζει την εξάτμιση ουσιών σύσφιξης. Όλα τα οφέλη μιας μάσκας μοντελοποίησης με μόλις 2 απλά βήματα: Σε 1ο στάδιο, μια ενυδατική αμπούλα-ορός ενισχύει και ενδυναμώνει την ελαστικότητα, ενώ η ροζ μάσκα μοντελοποίησης σε 2ο στάδιο εμποδίζει την εξάτμιση των ενεργών συστατικών και καταπραΰνει την επιδερμίδα.


5. Αυτή η μάσκα νύχτας με την πολύτιμη φόρμουλά της – εκχύλισμα μαύρης τρούφας, ορατά μικροσφαιρίδια από κεχριμπάρι, μαργαριτάρι και χρυσό-σας χαρίζει λαμπερή και φωτεινή επιδερμίδα. Ανακαλύψτε τη διαφορά στο πρωϊνό ξύπνημα! Εξαιτίας της ελαφριάς και φωτίζουσας κρέμας που δρα κατά τη διάρκεια του ύπνου, σας χαρίζει λαμπερή και πιο απαλή επιδερμίδα όταν ξυπνάτε.

You may also like