Οι 5 καλύτερες κρέμες ματιών για … εκείνον

Η ρουτίνα του skincare, θα πρέπει να στοχεύει αποτελεσματικά σε όλο το δέρμα μας, αλλά υπάρχουν μερικά σημεία που αξίζουν λίγη περισσότερη προσοχή. Ένα τέτοιο σημείο είναι η περιοχή των ματιών μας. Το δέρμα γύρω από την συγκεκριμένη περιοχή, είναι εξαιρετικά λεπτό, και είναι το πρώτο σημείο στο οποίο εμφανίζονται τα σημάδια της γήρανσης όπως οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές και η χαλάρωση.

Επιπλέον, το δέρμα γύρω από τα μάτια μας μπορεί να εμφανίζει αποδείξεις σχετικά με την ποιότητα της ζωής μας, όπως κακός ή ανεπαρκής ύπνος, αλλεργίες, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και πολλά άλλα. Όσον αφορά τους παράγοντες που σχετίζονται με την κληρονομικότητα και τη φυσική γήρανση, δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά, αλλά υπάρχουν επιλογές πέρα ​​από τη διόρθωση των κακών συνηθειών του τρόπου ζωής μας. Εκεί μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμη μια ισχυρή κρέμα ματιών. Για να προστατέψετε το εύθραυστο δέρμα γύρω από τα μάτια σας και να αποκτήσετε μια νεανική εμφάνιση, δοκιμάστε μερικές από τις αγαπημένες μας. Ή για την ακρίβεια τις αγαπημένες των δικών μας αγαπημένων.

1. Μια παγωμένη… “κομπρέσα” που ξυπνάει το βλέμμα! Το Total Recharge Eye είναι η λύση-εξπρές για τους άνδρες που θέλουν να μειώσουν άμεσα την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Μέρα με τη μέρα το βλέμμα δείχνει πιο ξεκούραστο και νεανικό.

2. Μια κρέμα ματιών για άνδρες που έχει αντιρυτιδική δράση, μειώνει τους μαύρους κύκλους, φωτίζει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και συμβάλλει στην βελτίωση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας.

3. Όταν η ζωή γίνεται έντονη, παραμείνετε επικεντρωμένοι με μια αναζωογονητική κρέμα ματιών. Εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα spirulina & quinoa, η Truly Brighter Eye Balm, μειώνει τα σημάδια κόπωσης, την εμφάνιση των μαύρων κύκλων, ακόμη και τις έντονες γραμμές σε μια φωτεινή, φρέσκια εμφάνιση, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή, σφριγηλή και λαμπερή.

4. H ενυδατική κρέμα Biotherm Homme Aquapower Fresh Eyes διατηρεί την περιοχή των ματιών του άνδρα ενυδατωμένη και προστατευμένη. Η αναζωογονητική δράση του κάνει το βλέμμα να φαίνεται ξεκούραστο, ενώ είναι εμπλουτισμένο με καφεΐνη, Plancton de Vie και παράγωγα μενθόλης που περιορίζουν το πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Είναι οφθαλμολογικά ελεγμένο.

5. Ένα δροσερό gel με μεταξένια υφή που απορροφάται γρήγορα, ιδανικό για να απαλύνει και να λειαίνει την ευθραυστη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια. Ειδικά σχεδιασμένο για την ανδρική επιδερμίδα, μειώνει τα σημάδια γήρανσης, δίνοντας στην περιοχή γύρω από τα μάτια μια χαλαρή και ξεκούραστη όψη χάρη στην παρουσία του Υαλουρονικού Οξέως, που όπως είναι γνωστό, ενυδατώνει και αφήνει την επιδερμίδα με αίσθηση φρεσκάδας όλη μέρα. Είναι εμπλουτισμένο με ειδικά εκχυλίσματα φυτών, με Ellagi C που αυξάνει τα επίπεδα απορρόφησης της Βιταμίνης C και ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου για μια θεραπεία ανανέωσης της επιδερμίδας σε βάθος.

You may also like