Οι 7 τύποι άντρα που δεν θέλεις να γνωρίσεις;

Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες και γνωριμίες, οι singles γνωρίζουν καλά ότι το να βρεις έναν σύντροφο που σου ταιριάζει δεν είναι εύκολη υπόθεση. Γιατί λοιπόν να χάνετε πολύτιμο χρόνο αφιερώνοντας τα πολύτιμα βράδια σας σε ένα ραντεβού που δεν θα οδηγήσει πουθενά; Σας φτιάξαμε μία λίστα με όλα τα dont’s που κυκλοφορούν εκεί έξω, έτσι για να μην σπαταλάτε άδικα την θετική σας ενέργεια! Ναι, φυσικά κανένας άνθρωπος δεν έχει ένα και μόνο χαρακτηριστικό, κάθε προσωπικότητα είναι πολυσύνθετη, αλλά το σίγουρο είναι ότι αν εντοπίσετε ένα και μόνο από τα παρακάτω, μπορείτε με ασφάλεια… να το βάλετε στα πόδια!

o-NARCISSIST-facebook1.      Ο Νάρκισσος

Πρώτος και καλύτερος φιγουράρει στη λίστα ο Νάρκισσος ή αλλιώς ναρκισσιστής. Ύπουλη κατηγορία, καθώς αρχικά θα σας κάνει να νιώσετε ως η πιο ξεχωριστή γυναίκα του πλανήτη. Μόλις όμως καταλάβει ότι σας έχει γοητεύσει, τα φώτα θα στραφούν αυτόματα επάνω του και ο κόσμος θα περιστρέφεται γύρω του και μόνο. Θα αρχίσει την ανελέητη κριτική και σε μια προσπάθεια να τονώσει το Εγώ του θα αρχίσει να μειώνει το δικό σας. Πώς θα τον καταλάβετε: Κάνει περισσότερη ώρα από εσάς για να ετοιμαστεί, ξοδεύει απίστευτα ποσά σε ρούχα και παπούτσια, κοιτάζεται σε όποιο καθρέφτη βρει, μιλάει ασταμάτητα για τον εαυτό του; Είναι Νάρκισσος, stay away!

tsigkounis2.      O τσιγκούνης

Στην αρχή ο τσιγκούνης δεν αποκαλύπτεται, για ευνόητους λόγους. Θα επιμείνει να πληρώσει αυτός τα πρώτα ραντεβού, μόλις όμως η σχέση γίνει σχέση, τα πράγματα θα αλλάξουν, θα αρχίσει να ξεχνάει το πορτοφόλι του, θα σας αφήσει να πληρώσετε το ποτό σας, μπορεί ακόμη και να υπονοήσει ότι είναι σειρά σας να κεράσετε. Πώς θα τον καταλάβετε: Τσεκάρει κάθε φορά εξονυχιστικά τον λογαριασμό, σχολιάζει την ακρίβεια του μενού, ζητάει να μάθει από νωρίς τον μισθό σας, αφήνει μικρό έως καθόλου φιλοδώρημα; Τρέξτε τώρα που προλαβαίνετε!

player3.      Ο παίκτης

Αγαπημένη κατηγορία και ίσως η πιο γοητευτική της λίστας. Επειδή ως «παίκτης» γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι των σχέσεων, ξέρει και πολύ καλά τι θέλει να ακούσει, να ζήσει, να νιώσει μια γυναίκα, γι’ αυτό και θα το προσφέρει απλόχερα. Παθιασμένος, ρομαντικός, ευγενικός, θα σας κάνει να πιστέψετε ότι βρήκατε τον τέλειο άντρα.  Η πραγματικότητα όμως είναι άλλη, καθώς αυτοί οι τύποι βαριούνται γρήγορα και δεν αφοσιώνονται εύκολα σε μια γυναίκα. Σύντομα θα αρχίσει να εξαφανίζεται, να προσεγγίζει άλλες γυναίκες, να δηλώνει ότι δεν είναι «σε φάση για σχέσεις». Πώς θα τον καταλάβετε: Το κινητό του είναι κλειστό στα πρώτα ραντεβού; Φλερτάρει με την σερβιτόρα; Έχει περισσότερες γυναίκες «φίλες» παρά άντρες; Ομολογεί ότι δεν έχει κάνει ποτέ μακροχρόνια σχέση; Βρίσκεστε μπροστά σε έναν παίκτη, το νου σας!

mamakias4.      Ο μαμάκιας

Να μια κατηγορία εξαιρετικά δημοφιλής στις μεσογειακές χώρες! Ο μαμάκιας είναι εξαιρετικά γλυκός και ευχάριστος στα πρώτα ραντεβού, προσοχή όμως, γιατί οι στενότερες επαφές αποκαλύπτουν ένα άλλο πρόσωπο. Επειδή στην ουσία αναζητά την γυναίκα που θα αντικαταστήσει τη μητέρα του, γρήγορα θα σας κατσικωθεί στο σπίτι απαιτώντας, σαν το κακομαθημένο παιδί που είναι, άψογα μαγειρεμένα γεύματα, συμπεριφορά υπηρέτριας και τέλεια σιδερωμένα πουκάμισα. Πώς θα τον καταλάβετε: Είναι εξαιρετικά απλό. Είναι 30 χρονών και άνω, αλλά ζει ακόμη με τους γονείς του; Βάλτε φτερά στα πόδια!

griniaris5.      Ο γκρινιάρης

Αυτός ο άντρας δεν ικανοποιείται με τίποτα και το δείχνει και αυτός σχετικά γρήγορα, παρόλο που στην αρχή εμφανίζει ένα πιο πρόσχαρο πρόσωπο για να σας γοητεύσει. Στο μέλλον όμως η εικόνα είναι διαφορετική, μια που του φταίνε όλα, η δουλειά, του αφεντικό του, οι συνεργάτες του, η ζωή του γενικότερα. Πώς θα τον καταλάβετε: Κατεβάζει μούτρα όταν ένα πιάτο, ποτό ή σέρβις δεν είναι 100% τέλειο στο πρώτο ραντεβού; Παρόλο που χαμογελάει σε σας, αν σηκώσει τηλέφωνο σε οποιονδήποτε άλλο μπροστά σας αρχίζει τα παράπονα και είναι μέσα στα νεύρα; Ένα καλό τεστ είναι να καθυστερήσετε μια μέρα 10-15 λεπτά σε ένα από τα πρώτα ραντεβού. Αν έρθει με μούτρα κατεβασμένα, ναι, ανακαλύψατε έναν γκρινιάρη!

komplexikos6.      Ο κομπλεξικός  

Να άλλη μια κατηγορία που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Ο τύπος αυτός αντιμετωπίζει ανταγωνιστικά τους πάντες, και πάνω από όλα την σύντροφό του. Έχετε υψηλότερη θέση από αυτόν; Βγάζετε περισσότερα χρήματα; Έχετε ταξιδέψει περισσότερο; Το σπίτι σας είναι μεγαλύτερο από το δικό του; Ο άντρας αυτός σκυλιάζει εύκολα με το παραμικρό και γρήγορα θα αρχίσει τις επιθέσεις, προσπαθώντας να σας υπονομεύσει με κάθε τρόπο και να αναδείξει τον εαυτό του. Πώς θα τον καταλάβετε: Δεν σας αφήνει να σταυρώσετε πρόταση; Προσπαθεί να μειώσει τα δικά σας προτερήματα με σνομπ τρόπο; Σας πατρονάρει και εκνευρίζεται όταν αποπειραθείτε να του δώσετε μια συμβουλή; Μείνετε μακριά, αυτός ο τύπος θα σας κάνει τη ζωή πατίνι και την ψυχολογία κουρέλι, μια που του είναι αδύνατον να χαλαρώσει και να χαρεί με τη χαρά σας!

streidi7.      Το «στρείδι» 

Στην αρχή ο άντρας αυτός θα σας φανεί πολύ ευχάριστος μια που θα δείχνει σαν να μην τον ενοχλεί τίποτα, και ειδικά αν έχετε βγει από μια προβληματική σχέση θα νιώσετε αρχικά εξαιρετικά ανακουφισμένη με τον cool αυτό χαρακτήρα. Σύντομα όμως θα καταλάβετε ότι αυτή η ηρεμία ουσιαστικά κρύβει ένα «καζάνι που βράζει», μια που όλα του τα συναισθήματα μένουν κρυμμένα. Πώς θα τον καταλάβετε: Αποφεύγει οποιαδήποτε προσωπική ερώτηση; Αντιδρά παθητικά σε δικές σας εξομολογήσεις; Δεν χαίρεται και δεν λυπάται ποτέ και με τίποτα; Βρίσκεστε δίπλα σε ένα «στρείδι» και καλό θα ήταν να φύγετε με ελαφριά πηδηματάκια, μια που στο μέλλον ο άντρας αυτός είτε θα έχει απότομες εκρήξεις θυμού, είτε θα απομακρυνθεί χωρίς ποτέ να καταλάβετε το γιατί, είτε θα σας γεμίσει με ανασφάλεια.

Υπάρχουν πολλοί τύποι άντρα που καλό είναι να αποφεύγουμε! Μήπως μας ξέφυγε κάποιος; Πείτε μας την δική σας εμπειρία!

 

You may also like