Οι 9 καλύτερες παιδικές σειρές στο Netflix

Το #Stayhome situation έχει μπει καλά στις ζωές μας και σίγουρα  όλοι έχουμε δικαίωμα στην μαγεία του Netflix, μικροί και μεγάλοι. Βρήκα τις πιο ιδαίτερες και καλογυρισμένες σειρές που θα ξετρελάνουν τα παιδάκια σας. Μπορείτε να τις εντάξετε στο καθημερινό τους πρόγραμμα και επειδή θα περιμένουν με αγωνία για την συνέχεια, να λειτουργεί ως μια μικρή ανταμοιβή για τα διαβάσματά τους ή την καλή συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια της ημέρας.

  1. Troll hunters: Tales of Arcadia  – 3 seasons – 2016-2018

Μετά από τις επιτυχημένες ταινίες Hell Boy και Pacific Rim , ο Guilliermo Del Toro πραγματοποιεί το παιδικό τους όνειρο να μεταφέρει στην μικρή οθόνη ιστορίες επιστημονικής φαντασίας με τέρατα για παιδιά. Η υπόθεση έχει να κάνει με την ιστορία του James Lake Jr, ενός σχολιαρόπαιδου, που βρίσκει ένα φυλαχτό, το οποίο τον επιλέγει, και τον πάει στο μαγικό βασίλειο των Trolls και άλλων μαγικών πλασμάτων. Με την βοήθεια των φίλων του καθώς και των  trolls, καλούνται να προστατέψουν τον κόσμο που κινδυνεύει από επικύνδυνα τέρατα που κρύβονται σε έναν υπόγειο κόσμο. Είναι το πρώτο μέρος της τριλογίας των τηλεοπτικών σειρών.

  • 3 από το Πουθενά (3 Below: Tales of Arcadia)  – 2 seasons 2018- 2019

Σειρά δράσης, δεύτερο μέρος της τριλογίας των παιδικών σειρών του Guilliermo Del Toro.

Δύο βασιλικά εξωγήινα αδέλφια, μαζί με έναν φίλο τους και τον σκύλο τους, φεύγουν από τον πλανήτη τους Akiridion-5, και πάνε στη γη. Εκεί, οι εξωγήινοι προσαρμόζονται στον ανθρώπινο πολιτισμό και προσπαθούν να φτιάξουν το διαστημόπλοιό τους για να γυρίσουν στον πλανήτη τους και να αποκαταστήσουν τους νεκρούς γονείς τους.

Το τρίτο μέρος της τριλογίας, θα ονομάζεται Wizards: Tales of Arcadia και θα κυκλοφορήσει Ιούνιο ή Ιούλιο 2020.

  • Carmen San Diego – 2 seasons 2019

Η Carmen San Diego, μια “μεγαλοκλέφτρα”, μια σύγχρονη Robin Hood, ταξιδεύει στον κόσμο κλέβοντας από την VILE. δίνοντας τα κλοπιμαία πίσω στα θύματά της. Συνοδεύεται από τον hacker Player της και τους βοηθούς της Zack και Ivy.

Μια σειρά δράσης, μυστηρίου και εκπαιδευτική έρχεται να ζωντανέψει το παγκόσμιο εκπαιδευτικό βιντεοπαιχνίδι Carmen San Diego, μετά από 35 χρόνια.

  • Μαχητές των Δρόμων: Σπιντάτοι Κατάσκοποι– 1 season 2019

Η σειρά ταινιών Fast and Furiοus έγινε παιδική σειρά. Μια κυβερνητική οργάνωση αναθέτει στον έφηβο οδηγό Τόνι Τορέτο και τους ατίθασους φίλους του να διεισδύσουν σε ένα εγκληματικό κύκλωμα οδηγών ως μυστικοί πράκτορες.

  • Ο πρίγκιπας δράκος – 3 seasons 2018- 2019

Μετά από μια ξεχωριστή ανακάλυψη, δύο πρίγκιπες και ένα ξωτικό-δολοφόνος συμμετέχουν από κοινού σε μια επική περιπέτεια για να φέρουν την ειρήνη στις χώρες τους.Η ιστορία διαδραματίζεται στη μαγική ήπειρο της Ζάντια η οποία είναι χωρισμένη στα δυο λόγω έχθρας μεταξύ ανθρώπων και μαγικών πλασμάτων, ξωτικά και δράκους. Κι αυτό γιατί οι άνθρωποι κλέβουν το αυγό του Πρίγκιπα Δράκου και το καταστρέφουν. Με αρκετά στοιχεία δράσης αλλά για χιούμορ η σειρά αυτή καταφέρνει να μας αιχμαλωτήσει.

Bonus 4 παιδικές σειρές που προτείνουν ο Παύλος-Μάξιμος και η Μαρία-Κιάρα

  • Διάσωση στο Malibu

Εκπαιδευμένη πλέον, η ναυαγοσωστική ομάδα Γλώσσες επιστρέφει ατρόμητη στην παραλία για να σώσει την κατάσταση και να μας χαρίσει άπλετα αέρινα γέλια.

Μια ομάδα πέντε παιδιών  ετοιμάζεται να περάσει ένα αξέχαστο καλοκαίρι στις παραλίες του  Μαλιμπού.
Ενώ η ομάδα τους είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει όλες τις δυσκολίες που θα προκύψουν, η “ανταγωνιστική” ομάδα του πύργου ένα κάνει τα πάντα για να τους σταματήσει.

  • Φοβερευνητές

Τέσσερις έξυπνοι μαθητές ξεκινούν το δικό τους γραφείο ερευνών και τραβούν με βίντεο τις περιπέτειές τους, ενώ γίνονται γρήγορα φίλοι στην πορεία.

  • Μια πιο τρελή οικογένεια

Η DJ μετακομίζει με τα παιδιά της στο πατρικό της. Εκεί με την αδελφή της, την φίλη της και την οικογένεια της περνούν τις πιο αστείες στιγμές της ζωής τους με γκάφες που μένουν  στην ιστορία και αστεία φαινόμενα .Τόσο αστείες γκάφες ,τρέλες ,βλακείες μα και έρωτες που άλλαξαν το όνομα της οικογένειας και την κάνουν «μια τρελή οικογένεια».

  • Πράσινα Αυγά με ζαμπόν

Οι ήρωες δεν γεννιούνται: Τηγανίζονται, βράζονται, ενίοτε γίνονται και ομελέτα… Το παραμύθι 50 λέξεων του Dr. Seuss αλλάζει και η παρέα των Σαμ, Γκάι και της Κοτοπάρδαλης μπλέκεται σε νέες περιπέτειες. Το ταξίδι τους θα είναι μακρύ και δύσκολο, καθώς τελικός τους προορισμός είναι η Μιπούπολη (Meepville). 

photo credits: @John-Mark Smith (pexels.com)

You may also like