Οι Targaryen μας υποδέχονται στο “House Of The Dragon”

Οι απόψεις για το φινάλε του είναι… ας πούμε ευγενικά διφορούμενες! Μαντέψτε σε ποιο στρατόπεδο ανήκω έχοντας φάει με την κουτάλα τη σούπας πέντε σαιζόν όταν αποφάσισα να δώσω μία ευκαιρία στη σειρά! Όπως και να έχει, όμως, το “Game Of Thrones” ήταν για πολύ καιρό μία σταθερή τηλεοπτική αξία για τον κόσμο. Από τότε που έπεσε η αυλαία στο πολύπαθο Westeros, πολλά ακούστηκαν κι άλλα τόσα γράφτηκαν για τα επερχόμενα projects που πιθανώς να ακολουθήσουν τη σειρά. Ένα από αυτά είναι και το prequel που θα μας αφηγηθεί την ιστορία του οίκου Targaryen.

               Λαμβάνοντας χώρα 300 χρόνια πριν τα γεγονότα του “Game Of Thrones”, η σειρά ξεκινά με την ανάδειξη του ViserysI (Paddy Considine) . Επιλέγεται από τους άρχοντες του Westeros για να αναλάβει το θρόνο διαδεχόμενος τον παππού του και βασιλιά Jaehaerys Targaryen. Αν κι αξιοπρεπής και δίκαιος, ο Viserys θα μάθει πως στο Westeros δε σημαίνει πως οι άξιοι άνθρωποι θα γίνου και μεγάλοι βασιλείς…

The cast…

               Στο πλευρό του Considine, θα δούμε ακόμη τον Rhys Ifans στο ρόλο του Otto Hightower, του “Χεριού” του Βασιλιά. Η Olivia Cooke θα υποδυθεί την Alicent, την κόρη του Otto, η οποία συνδυάζει την ομορφιά με την ακαταμάχητη πολιτική της αντίληψη, καθώς μεγάλωσε στο Red Keep.

               Ας μην ξεχνάμε, όμως, και την κόρη του Viserys… Η πριγκίπισσα Rhaenyra (Emma D’Arcy), δεινή αναβάτρια δράκων (γνήσια Targaryen, δηλαδή!) θα παίξει κι εκείνη το δικό της ρόλο στο Westeros. Στο πλάι της ο αδερφός του Viserys και διάδοχος του θρόνου, Daemon (Matt Smith). Είναι η απειλή για το θρόνο, αν ρωτήσει κανείς τον Otto Hightower.

               Η παραγωγή φέρει την υπογραφή του (αλίμονο!) συγγραφέα του “Game Of Thrones” George R. R. Martin, αλλά και του δημιουργού του “The Colony”, Ryan Condal. Η σαιζόν των δέκα επεισοδίων αναμένεται στις μικρές οθόνες την επόμενη χρονιά. Μέχρι τότε, όμως… μπορούμε να πάρουμε μικρές “δόσεις”!

               Και βέβαια, για οτιδήποτε νεότερο για το νέο show, μείνετε συντονισμένοι! 😉

               Πηγή & photo credits: Empire

You may also like