Ολική επαναφορά: τα χρώματα για τον Σεπτέμβρη…

Οι καινούργιες τάσεις για το φθινόπωρο έρχονται να μας ταρακουνήσουν λίγο από τα συνηθισμένα trends. Τι εννοούμε με αυτό; Χρειάζεται να τολμήσουμε λίγο περισσότερο αν θέλουμε να κάνουμε την διαφορά… Το ασπρόμαυρο γενικά θεωρείται κλασσική αξία και είναι must στην επόμενη σεζόν , αυτό που θα σας κάνει να βγείτε από την comfort zone είναι το ασημί. Το ασημί είναι το νέο μαύρο. Φυσικά μιλάμε για το νέο lookστο μακιγιάζ ματιών από τις πιο καλλιτεχνικές γραμμές με συνοδεία το ασημί eye-liner ως τις σκιές σε ψυχρές αποχρώσεις. Το ασημί είναι αυτό που ξεχωρίζει και ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες είτε ανοιχτόχρωμες ή πιο σκούρες, είναι το τέλειο φουτουριστικό στυλ.

 Καλωσορίστε το καινούργιο χρώμα με ζωηράδα σε μορφή eye-liner η παλέτα σκιών κάνοντας ιδανικά εφέ δημιουργώντας τα δικά σας trend αναλόγως την ώρα της ημέρας. Σας  προτείνω τα προϊόντα που με εντυπωσίασαν με τις glamourous αποχρώσεις τους.

  1. Το Heavy Metal Glitter Eyeliner διαθέτει εξαιρετική, πολυδιάστατη λάμψη σε μια διαυγή, υδατοδιαλυτή φόρμουλα που μπορείτε να το εφαρμόσετε εύκολα, να στεγνώνει γρήγορα και να παραμένει για μεγάλη χρονική διάρκεια χωρίς φθορά.

‘Έχειλεπτή μύτη που σας δίνει τον έλεγχο να δημιουργείτε ακριβείς λεπτές γραμμές. Αν τυχόν θέλετε περισσότερη λάμψηχρησιμοποιήστε την πλευρά της βούρτσας καιφορέστε το μόνο του, εφαρμόστε το πάνω από τη σκιά ματιών ή ένα μολύβι ματιών που προτιμάτε, αυξήστε την ένταση, τοποθετώντας πολλές αποχρώσεις μαζί.

2. Αν τώρα δεν τα καταφέρνετε αρκετά με το eye-liner, η παλέτα σκιών 4 Ombres Noir Supreme της Channel θα σας καλύψει και θα πειραματιστείτε στις τέσσερις αποχρώσεις του. Μια παλέτα σκιών που σας δημιουργεί την τάση για δημιουργικότητα, ενώ η εφαρμογή της γίνεται με εύκολο τρόπο αφού έχειμεταξένια υφή και μπορεί να διαρκέσει ολόκληρη ημέρα. Οι τέσσερις αποχρώσεις είναι ματ, σατινέ, ιριδίζον και μεταλλικές.

3. Αν τώρα αναρωτιέστε με τι απόχρωση ρουζ το συνδυάζεται οι παραπάνω αποχρώσεις τότε σίγουρα μια πούδρα λάμψης θα σας δώσει φωτεινότητα και φρεσκάδα και θα απογειώσει την απόχρωση του ασημί. Η Healthy Glow Powder Marbled Edition της Ghivency είναι μια light edition της δροσερής επιδερμίδας. Το ολοκληρώνεται με ένα nude ή pink lip-gloss και είστε έτοιμες για την νέα σεζόν.

You may also like