Τι φοράμε… στα πιτσιρίκια; A Back To School Edition Vol. 1

Σε μία βδομάδα θα ηχήσει το πρώτο κουδούνι της χρονιάς κι ήδη όλοι οι γονείς έχετε εφορμήσει στην αγορά για να εξοπλίσετε το παιδάκι σας με τα απολύτως απαραίτητα! Εκτός, όμως από τα μολύβια, τα τεράδια και τις κασετίνες, εξίσου σημαντικά είναι και τα ρούχα που θα επιλέγει να φοράει και, τολμώ να πω πως τα παιδιά πλέον δηλώνουν άφοβα τη γνώμη τους για το πώς θέλουν να ντύνονται – και ενίοτε καλά κάνουν! Αυτή τη βδομάδα, με τη βοήθεια του Tommy Hilfiger, του Public αλλά και του Exeis ena lastixaki? του αγαπημένου One Beauty σας παρουσιάζουμε ένα what to wear που θα κάνει κι εμάς τους μεγάλους να θέλουμε να γυρίσουμε στα θρανία!

               Για τα αγόρια:

               Για τις μέρες που ο νεαρός κύριος δε θα χρειαστεί στο σχολείο φόρμα για να παίξει μπάλα και να κυλιστεί άφοβα στο χώμα (true story!), το ιδανικό σύνολο είναι ένα σετ με jeans κι ένα polo T-shirt. Για μία πιο… rock ιδέα, μπορεί να γυρίσει και τα μπατζάκια του παντελονιού – μάλιστα έτσι μπορεί να αναδείξει και τα αθλητικά του μποτίνια! Όσο για τις μέρες που σταδιακά η θερμοκρασία θα πέφτει, ένα bomber jacket είναι πάντα χρήσιμοπ κι ευπρόσδεκτο στην παιδική ντουλάπα!

               Το κολατσιό γίνεται happy hour χάρη στα lunchboxes και τα παγούρια με τον αγαπημένο χαρακτήρα του παιδιού…

               … που θα γεμίζει κάθε φορά το σακίδιο με τους επίσης αγαπημένους τους ήρωες!

Public

               Για τα κορίτσια:

               Τα κορίτσια είναι γεννημένα… ντίβες (με την καλή έννοια, φυσικά!)! Ένα skater dress σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι sneakers είναι ο συνδυασμός που κι εμείς τα μεγάλα κορίτσια ζηλεύουμε και επιθυμούμε να πετύχουμε άψογα! Και για τις πιο δροσερές μέρες της εποχής, με μία ζακέτα hoodie το κοριτσάκι μας μπορεί να είναι πάντα ετοιμοπόλεμο!

               Και βέβαια, τα λατρεμένα λαστιχάκια του Exeis Ena Lastixaki? δε θα μπορούσαν να λείπουν από το πρώτο κουδούνι!

Exeis Ena Lastixaki?

               Φυσικά στο Public η μικρή μας μπορεί να διαλέξει τις ηρωίδες που θέλει να τη συνοδεύουν κατά την ώρα του φαγητού…

               … αλλά και ποια από αυτές θέλει να της κάνει παρέα στοι δρόμο για το σχολείο!

Public

                              Καλή σχολική χρονιά με πρόοδο και χαρά!

You may also like