Ολόσωμη φόρμα: Το must-have που μπορείς να φοράς όλη μέρα στο σπίτι

Αν θα έπρεπε να ψηφίσουμε το πιο άνετο και συγχρόνως κομψό ρούχο για μέσα στο σπίτι – την συγκεκριμένη εποχή που ζούμε – τότε αυτό θα ήταν η ολόσωμη φόρμα. Ένα ρούχο που αποτελεί από μόνο του ένα ολοκληρωμένο outfit ενώ είναι μια επιλογή που ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες ανεξαρτήτου σωματότυπου.

@GRECEGHANEM

Ένα από τα πιο θετικά στοιχεία της ολόσωμης φόρμας, είναι ότι μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν με όλα τα αξεσουάρ και τα παπούτσια. Ειδικότερα τώρα που οι τάσεις θέλουν να μην αποχωριζόμαστε τα sneakers και τα mules, αξίζει τώρα που μένεις μέσα στο σπίτι να δοκιμάσεις την δική σου εκδοχή της ολόσωμης φόρμας.

@OLIVIAPALERMO

Τι να επιλέξεις: Εκτός από τις κλασικές μονόχρωμες και denimολόσωμες φόρμες που κάποια στιγμή στη ζωή σου θα έχεις φορέσει, φέτος την άνοιξη μην φοβηθείς να επιλέξεις εκείνες που ξεχωρίζουν για τα ιδιαίτερα printτους. Για παράδειγμα το ζεμπρέ, το floral και το πουά είναι εκείνα που θα αγαπήσεις με την πρώτη ματιά. Φυσικά μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε πως και οι σατέν ολόσωμες φόρμες θα έχουν μια τεράστια δυναμική τους επόμενους μήνες.

@CAROLINEDEMAIGRET

Τι καινούργιο θα δεις: Οι ολόσωμες φόρμες με λίγα λόγιααλλάζουν. Αποκτούν χαρακτήρα και από basicκομμάτι μεταμορφώνονται σε statement. Ξεχωρίζουν τα oversized μανίκια, οι ενσωματωμένες ζώνες, οι θηλυκές γραμμές και τα μοναδικά κοψίματα.

Οι επιλογές μας:

Ολόσωμη φόρμα και μένουμε σπίτι με στιλ!

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INSTAGRAM @carolinedemaigret

You may also like