Πώς θα απολαύσουμε το μπάνιο μας και θα έχουμε υπέροχη διάθεση…

  Ο κορωνοιός σίγουρα άλλαξε τα δεδομένα της υγιεινής και ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας σε ό,τι αφορά στην καθαριότητα και στην απολύμανση. Οι ανάγκες της εποχής μάς ώθησαν να προσέχουμε πολύ περισσότερο τους εαυτούς μας και να τον προφυλάσσουμε με κάθε είδους σαπουνιού και αντισηπτικού. Τι λέτε να απολαύσουμε αυτή την έντονη περιποίηση του εαυτού μας με πιο διασκεδαστικό τρόπο; Ας γνωρίσουμε τα πιο ωραία soaps με την πιο ευχάριστη αίσθηση…

 Απολαύστε τις ώρες χαλάρωσης με τα Soap and Glory Pink Dreams!!!

  • Το ORIGINAL PINK SOAPS & DREAMS Multi-Tasking Bar Soap περιέχει έναν συνδυασμό τριαντάφυλλου και αργκάν για απαλό καθαρισμό, ενώ διατηρεί το δέρμα σας λείο από τους ώμους έως τα δάχτυλα των ποδιών. Αρωματισμένο με το μοναδικό φρουτώδες τραγανό περγαμόντο και το απόλυτο τριαντάφυλλο. Αυτό το σούπερ καθαριστικό και αναζωογονητικό θρεπτικό σαπούνι θα αποκαταστήσει την ενυδάτωση του δέρματός σας, αφήνοντάς σας να το νιώσετε απαλό και μεταξένιο.
  • Με το MIST YOU MADLY SOAPS & DREAMS είναι κάτι περισσότερο από ένα απαλό, καταπραϋντικό όμορφο soap όπου δημιουργεί πραγματικό αφρό. Εμπλουτισμένο με σούπερ θρεπτικό βούτυρο καριτέ και λάδι αργάνου,θα vιώθετε απόλυτα καθαρό το δέρμα σας, αναζωογονημένο και αποκατεστημένο έως και 24 ώρες. Ένα άρωμα μανόλιας που θα σας κάνει να αισθάνεστε υπέροχα με τον μεταξένιο εαυτό σας.
  • Το CALL OF FRUITY SOAP S& DREAMS είναι τόσο έντονα θρεπτικό όσο και εξαιρετικά αναζωογονητικό! Αρωματισμένο με ένα εξωτικό φρουτώδες λουλουδένιο άρωμα με υπέροχες νότες από ζουμερό πεπόνι και δροσερή γαρδένια.Αυτό το άρωμα είναι ο νέος τέλειος συνδυασμός όταν θα έχετε όλη την φρεσκάδα του καλοκαιριού μέσα στο λουτρό σας..

Κανένα μικρόβιο δεν θα επιβιώσει όσο και αν προσπαθεί, η καλή διάθεση και οι super επιλογές θα ενισχύσουν την δράση μας για την απόλυτη καθαριότητα.

Enjoy it!!!

Photo credits : @maddibazzocco (unsplash)

You may also like