Ο Πάνος Γουργιώτης στο Ίδρυμα “Μιχάλης Κακογιάννης”

ΠΑΝΟΣ ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗ (4)Μία ξεχωριστή μουσική βραδιά στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει σε μία ξεχωριστή μουσική βραδιά! Ο γνωστός Έλληνας τραγουδοποιός με την ιδιαίτερη φωνή Πάνος Γουργιώτης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει, εργάζεται και δημιουργεί στις Βρυξέλλες, θα ταξιδέψει στην Αθήνα, για μία και μόνο συναυλία, στο γνωστό χώρο του Ιδρύματος “Μιχάλης Κακογιάννης” με την ευκαιρία της κυκλοφορίας στην Ελλάδα του νέου του δίσκου με τίτλο “Πίσω από τις Βροχές”.

Μαζί του στη σκηνή θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε τους αγαπημένους τραγουδιστές  Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μανώλη Φάμελλο, Δέσποινα Ολυμπίου, Κόμη Χ και  Ελισσάβετ Καρατζόλη οι οποίοι συμμετέχουν στο νέο δίσκο . Το πρώτο θετικό δείγμα για την αντίδραση του κόσμου στα νέα τραγούδια του Πάνου Γουργιώτη ήρθε με την επιτυχία της παρουσίασης του νέου δίσκου, “Πίσω από τις Βροχές”, στις 6 Μαρτίου 2014 στο Music Village στις Βρυξέλλες.

Τα ίδια τα κομμάτια του δίσκου, αποτελούν ενδείξεις της αξιόλογης καλλιτεχνικής ωρίμανσης και της μουσικής εξέλιξης του Πάνου, ενώ τα δημιουργικά του ερεθίσματα, ξεπερνούν τα πολυφορεμένα “σημεία των καιρών” και γυρίζουν επιτέλους σελίδα στην μουσική του είδους τους.

Οι εξαιρετικές συνεργασίες προωθούν το δίσκο αυτό στο επόμενο επίπεδο, με καλλιτέχνες όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Μανώλης Φάμελλος, η Δέσποινα Ολυμπίου, ο Κόμης Χ και η Ελισσάβετ Καρατζόλη να στηρίζουν και να συμβάλλουν με τις φωνές τους στην ξεχωριστή αυτή δουλειά .

Παίζουν οι μουσικοί: Τύμπανα: Παύλος Μοναστηριώτης, Μπάσο: Κώστας Βλάχος, Κιθάρα: Νίκος Βογιατζάκης .Φωτισμοί: Μαρία Βενετάκη. Ήχος: Πάνος Μπόθος. Visuals: Oleg Degtiarov

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015,
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης,
Πειραιώς 206, Ταύρος.
Ώρα έναρξης : 21.00
(Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30)
Είσοδος ελεύθερη.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 0030 210 3418579
(θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

“Πίσω από τις βροχές”, Πάνος Γουργιώτης
Παραγωγή: Newsville.be
Διανομή: MLK.

Εμείς θα είμαστε εκεί, εσείς;

You may also like