Ο Παύλος προτείνει το “Home alone” ως ταινία για όλη την οικογένεια

Βράδυ Κυριακής …Μιας και είναι η περίοδος των Χριστουγέννων  και τα παιδιά σας έχουν διακοπές τι καλύτερο από μια χριστουγεννιάτικη κωμωδία για να την απολαύσετε με την οικογένεια σας! Σκέφτηκα να είναι κάτι πολύ χαρούμενο και να έχει πλάκα. Οπότε Χριστούγεννα+ οικογένεια+ αστείο= HOME ALONE.

Λίγα λόγια για την υπόθεση  

Μια πολυμελής αμερικάνικη οικογένεια που πρόκειται να ταξιδέψει στο Παρίσι για τις διακοπές των Χριστουγέννων, κυριαρχείται  από υπερβολικό άγχος την ημέρα της αναχώρησης, έτσι ένα από τα μέλη της, ο 8χρονος Κέβιν Μακ Κάλιστερ (Macaulay Culkin) , να μείνει πίσω. Ο μικρός Κέβιν βρίσκεται ξαφνικά ολομόναχος στο σπίτι και έρχεται αντιμέτωπος με δύο διαρρήκτες (Joe Pesci + Daniel Stern) που σχεδιάζουν να το ληστέψουν! Όμως, χάρη στην παιδική του εφευρετικότητα, το θάρρος και τη φαντασία του, καταφέρνει να τους κατατροπώσει…

 Είναι μια ξεκαρδιστική κωμωδία που είχε σημειώσει  τεράστια επιτυχία, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν δύο ακόμα ταινίες.

Pavlos’ Thoughts

Έχει βγει και δεύτερη και τρίτη ταινία αλλά εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι η πρώτη είναι και η καλύτερη! Όσες φορές και να τη δω ποτέ δε θα σταματήσω να γελάω με την ψυχή μου. Δεν κλαίω συχνά από τη συγκίνηση μου αλλά αυτή η ταινία τα κατάφερε. Προσωπικά η αγαπημένη μου στιγμή της ταινίας  είναι όταν ο Κέβιν συναντιέται για πρώτη φορά με τον τρομακτικό γείτονά του. Είναι το σημείο που αποκαλύπτουν στιγμές της ζωής τους, που βοηθούν στην εξέλιξη των χαρακτήρων.

Θα σας πρότεινα να παρακολουθήσετε αυτήν την ταινία μιας και είναι ιδανική για αυτές τις μέρες. Ακόμα κι αν την έχετε δει στο παρελθόν, θα σας ξυπνήσει αναμνήσεις …που αξίζουν!

Πρωταγωνιστούν: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern

Κείμενο: Παύλος Μάξιμος Μανιός

Photo credits: imdb.com

You may also like