Ο χειμώνας του Tom Ford

Ο συγχρονισμός χειμώνα και Tom Ford μας δίνει την αίσθηση ότι όλα ταιριάζουν. Η ακτινοβολία του χειμερινού ήλιου είναι αυτή που αντανακλά στα προϊόντα του σχεδιαστή. Ας το παραδεχτούμε ότι ο ήλιος το χειμώνα βρίσκεται κάπου εκεί και είναι αυτό που ψάχνουμε για να μας γεμίσει χαρά. Ο σχεδιαστής παραδέχεται πως τα μάτια είναι το σημαντικό σημείο για να δημιουργήσεις χαρακτήρα, να αντανακλά η προσωπικότητα και να δημιουργήσεις ένα αληθινό στυλ με την εμφάνιση σου.

  • Το EMOTION PROOF CONCEALER TOM FORD είναι τo concealer στην απόχρωση Alabaster χαρίζοντας πλήρη κάλυψη, κρύβοντας κάθε ατέλεια. Εφαρμόζεται εύκολα, δεν λερώνει και είναι αδιάβροχο.
  • Η EMOTION PROOF EYE COLOR TOM FORD είναι η σκιά σε μορφή gel καθώς η απόχρωση Minimalist εφαρμόζεται εξασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια και διαυγές χρώμα. Με πολύ ανάλαφρη αίσθηση, συνδυάζει χρώμα υψηλής έντασης δίνοντας ένα αποτέλεσμα πολυδιάστατο και λαμπερό.
  • Το συγκλονιστικό BRONZING GEL TOM FORD απορροφάται γρήγορα και απλώνεται πάνω στο δέρμα δίνοντας μια φυσική όψη χρώματος.
  • Το LIP COLOR LAVENDER EXTRÊME TOM FORD είναι απαλό, μεταλλικό και εκθαμβωτικό.Τα χείλη αποκτούν άλλη διάσταση χάρη στο νέα απόχρωση Lip Spark. Το εξαιρετικά μεταλλικό αυτό κραγιόν αποδίδει εκρηκτικό χρώμα με την εμφάνιση ανάλαφρης λάμψης στα χείλη.
  • Αν τώρα έχετε βαρεθεί τα κόκκινα τότε οι οχτώ θερμές αποχρώσεις LIPS AND BOYS του TOM FORD θα είναι το πιο συγκλονιστικό αξεσουάρ για τα τέλεια χείλη. Τα σπάνια και εξωτικά συστατικά όπως το βούτυρο από Brazilian Murumuru και το έλαιο από άνθη χαμομηλιού, δημιουργούν μια ιδιαίτερα κρεμώδη υφή με απίστευτα απαλή εφαρμογή.
  • Η “ανοίγει” το βλέμμα και χαρίζει μοναδική ένταση. Η hi-end σύνθεσή της χαρίζει σαγηνευτικό, βαθύ μαύρο χρώμα, γλιστράει απαλά στις βλεφαρίδες, δεν δημιουργεί κόμπους και δεν τις σπάει.

Κάθε βήμα αποτελεί την βάση για ένα ψυχρό η θερμό total look. Πειραματιστείτε σε νέες προκλήσεις και απολαύστε το αποτέλεσμα. Η νέα χρονιά είναι το booster που χρειαζόμαστε…

You may also like