Ο Jude Law στο ρόλο του… Dumbledore!

Σε νεότερη ηλικία, φυσικά!

Όποιον φίλο της σειράς του Harry Potter και να ρωτήσει κανείς για τον Dumbledore, θα πάρει μία απάντηση θαυμασμού. Το sequel του “Fantastic Beasts And Where To Find Them” θα είναι η αφορμή να τον ξαναδούμε με νέα ματιά και… κατά πολύ νεότερο! Πώς; Με τον Jude Law στο ρόλο.

Η εμφάνιση του Dumbledore στη spin-off παραγωγή είχε ήδη αναφερθεί στην πρώτη ταινία. Μάλιστα, δεδομένου του φινάλε της, ο ρόλος του Dumbledore αναμένεται μάλλον καθοριστικός στο sequel. Βέβαια, δε θα έχει τον επιβλητικό ρόλο του διευθυντή του Hogwarts, αλλά θα εμφανιστεί ως Καθηγητής Μεταμορφώσεων της Σχολής των Μάγων, καθώς τα γεγονότα διαδραματίζονται (πάλι) κατά την περίοδο του Newt Scamander (Eddie Redmayne), πολύ καιρό πριν ο Dumbledore γίνει διευθυντής.

Η σκηνοθεσία θα αναλάβει πάλι ο David Yates, ενώ η συγγραφέας του “μαγικού” franchise J. K. Rowling θα υπογράφει κι αυτό το σενάριο (όπως έγινε και στην πρώτη ταινία), με την παραγωγή να έχει πλάνο προβολής στις μεγάλες οθόνες μέσα στο 2018. Μαζί με τους Redmayne και Law θα δούμε μεταξύ άλλων τους Ezra Miller και Zoë Kravitz, αλλά και τον Johnny Depp – εδώ δε θα επεκταθώ, ειδικά αν δεν έχετε δει ακόμη το “Fantastic Beasts And Where To Find Them”!

Προλαβαίνουμε, λοιπόν, να δούμε την πρώτη ταινία… ή να κάνουμε μία γενική επανάληψη όλης της Harry Potter σειράς! (Αφορμή ψάχνω, φαίνεται, ε;;;!)

You may also like