Ο Michael B. Jordan γίνεται παγκόσμιος ambassador της Coach Men’s

Η ερμηνεία του στην ταινία «Creed» του 2015 στο πλευρό του Sylvester Stallone, τον τοποθέτησε για τα καλά στον χάρτη με το νέο αίμα του Hollywood. Η Marvel εντόπισε τις δυνατότητές του και το «άστρο» του και τον ενσωμάτωσε στο σύμπαν της στην blockbuster ταινία «Black Panther», ενσαρκώνοντας τον κακό «Erik Killmonger».

Ο λόγος για τον Michael B. Jordanπου γίνεται, τώρα, παγκόσμιος ambassador της menswearσειράς της εταιρίας και θα εμφανιστεί σε καμπάνιες ready-to-wear, αξεσουάρ και αρωμάτων του brand, αρχίζοντας από τη σεζόν Spring 2019. Θα βάλει την πινελιά του, επίσης, σε σχεδιαστικά project με τον creative director της Coach, Stuart Vevers, και θα συμμετάσχει σε φιλανθρωπικά γεγονότα του Αμερικανικού brand. (Ας μην ξεχνάμε το Coach Foundation, μία φιλανθρωπική πρωτοβουλία της Coach, που χρηματοδοτεί και στηρίζει την εκπαίδευση των παιδιών, την υγεία των γυναικών και την ανακούφιση μετά από μεγάλες καταστροφές.)

«Νιώθω τιμή που γίνομαι μέρος της οικογένειας της Coach κι έχω τόσο σεβασμό για το όραμα του Stuart Vevers. Ανυπομονώ να συμμετάσχω στη δημιουργική διαδικασία και να εξερευνήσω τη μόδα μέσα από έναν διαφορετικό φακό»

 

O Vevers, από την πλευρά του εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία κι εκθείασε τον ηθοποιό «Ο Michael είναι cool κι αυθεντικός, και πραγματικά ενσαρκώνει τον άντρα της Coach. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον Michael τα τελευταία χρόνια. Πάντα δείχνει πολύ ωραία φορώντας Coach, οπότε έμοιαζε πολύ φυσικό να χτίσουμε τη συνεργασία μας.»

Στο παρελθόν, η Coach έχει συνεργαστεί με πολλά διάσημα ονόματα, όπως η Gwyneth Paltrow, η Chloe Grace Moretz, η Karlie Kloss κι ο rapper Kid Cudi.

You may also like