Τα οφέλη από τα φύκια… στο δέρμα μας

Όταν ακούτε για τα φύκια σε συνδυασμό με τη φροντίδα του δέρματος, το μυαλό σας πιθανώς πηγαίνει σε πολύωρες περιποιήσεις στο σπα. Αλλά, ξέρατε ότι το εκχύλισμα των φυκιών μπορεί να καυχηθεί όσον αφορά τα οφέλη ομορφιάς όταν χρησιμοποιείται ως καλλυντικό συστατικό;

 

Συνήθως, ένα συστατικό για να έχει οφέλη στην ομορφιά είναι επειδή περιέχει θρεπτικά συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της εμφάνισης του επιφανειακού δέρματος. Το εκχύλισμα φυκιών δεν αποτελεί εξαίρεση. Έχει αποδειχθεί ότι περιέχει πλούσιες βιοδραστικές ενώσεις, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, απαραίτητα αμινοξέα και βιταμίνες Α, Β, C και Ε. Υπάρχει λόγος που τα φύκια είναι τόσο διάσημα στην βιομηχανία των σπα όσον αφορά το σώμα. Σύμφωνα με μερικές μελέτες, το εκχύλισμα φυκιών έχει αποδειχθεί ότι έχει αντιφλεγμονώδη οφέλη. Αυτό είναι μεγάλη είδηση ​​για τη βιομηχανία του skincare, καθώς ορισμένα προϊόντα ομορφιάς προορίζονται να προσφέρουν αποκλειστικά τέτοια οφέλη. Εκτός αυτού όμως, τα εκχυλίσματα των φυκιών έχει αποδειχθεί ότι προσφέρουν επίσης ενυδατικά οφέλη.

To νέο Biotherm Life Plankton Sensitive Balm περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση σε Life Plankton, το μοναδικό συστατικό που είναι γνωστό για τις αναγεννητικές του ιδιότητες. Καταπραΰνει αμέσως ακόμη και την πιο ξηρή ευαίσθητη επιδερμίδα. Τρέφει την επιδερμίδα σας μέρα με τη μέρα, χαρίζει ορατά πιο λαμπερή εμφάνιση και αφήνει μια αίσθηση άνεσης. Το Biotherm Life Plankton Sensitive Balm προέρχεται από τις ιαματικές πηγές των γαλλικών Πυρηναίων. Το καθαρό θερμικό πλαγκτόν περιέχει 35 θρεπτικά συστατικά, πρωτεΐνες, βιταμίνες, αμινοξέα, γλυκίδια, λιπίδια και ιχνοστοιχεία που βοηθούν στην αναζωογόνηση των ζωτικών λειτουργιών του δέρματος και τα οποία είναι απαραίτητα για την υγεία του.

You may also like