Ο YSL και τα Pure Shots

Σας έχουμε δείξει πολλές φορές την αγάπη μας για τον οίκο του YSL και αναμφισβήτητα δεν έχουμε καμιά ενοχή για αυτό αφού μας εντυπωσιάζει συνεχώς με τα προϊόντα του όσο αφορά στην ποιότητα αλλά και στην διαφορετικότητα του. Αυτήν την εποχή μας προβληματίζει αρκετά η ξηρασία και εστιάζουμε για να καλύψουμε περισσότερες ανάγκες και πως μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε καλύτερα… Τα Pure Shots ήρθαν να διευρύνουν τις γνώσεις μας και να συνδυάσουν τρία προϊόντα για την διατήρηση της λαμπρότητας της επιδερμίδας μας.

  • Η Hydra Bounse είναι ένα ενυδατικό κρεμώδες μείγμα βιταμίνης Ε και Β3 η οποία  αναζωογονεί, προετοιμάζει και καταπραΰνει το δέρμα. Τα αποτελέσματα της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης της ξηράς επιδερμίδας σας από την ερυθρότητα και ανόμοια υφή της θα φανούν από την ομαλή εμφάνιση του δέρματος και την απαλότητα του. Η βιταμίνη Ε λειτουργεί ως ενυδατικό αντιοξειδωτικό που βοηθά στην προστασία του δέρματος και η βιταμίνη Β3 βοηθά στην απαλότητα του δέρματος και αναβιώνει υγιή εμφάνιση και υφή.
  • Το YSL Shape Firming Serumείναι το επόμενο βήμα για την περιποίηση του δέρματος. Ένας ελαφρύς ορός σύσφιξης με υψηλά συστατικά που βοηθά στην ομαλότητα, την καλλιέργεια και την ενυδάτωση του δέρματος. Περιέχει αντιοξειδωτικά που υποστηρίζουν φυσικά την πυκνότητα του δέρματος. Ξεκινήστε και εφαρμόστε σε καθαρό πρόσωπο το πρωί ή το βράδυ πριν την ενυδατική κρέμα και κάντε απαλά μασάζ στη περιοχή του προσώπου και του λαιμού. Σίγουρο αποτέλεσμα!
  • Η πλήρης ολοκλήρωση έρχεται με την YSL Plumer ενυδάτωσης για την τόνωση του κολλαγόνου και εμποδίζει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Η μοναδική αντιγηραντική φόρμουλα ξεκινάει ως ένα θρεπτικό βάλσαμο που αφήνει φρέσκο ​​φινίρισμα και παρέχει βαθιά ενυδάτωση. Όλα διορθώνονται και φωτίζουν άμεσα το θαμπό δέρμα σας.

Μην απελπίζεστε γιατί για όλα υπάρχουν λύσεις και ο YSL είναι δίπλα μας. Ο χειμώνας δεν βοηθάει με το ακατάστατο κλίμα του και εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τον εαυτό μας όσο και αν ταλαιπωρούμαστε. Pure Shots!!!

You may also like