“Οpera Tables”: Εκεί όπου κάθε όπερα συναντά το δικό της Art de la Table

H λατρεία του Γιώργου Ντάβλα, (aka “Mr.PR”) για την όπερα είναι γνωστή… όπως επίσης και η αγάπη του για το Art de la Table. Οπότε βρήκε τον ιδανικό τρόπο για να τα συνδυάσει σε αυτό το μοναδικό coffee table βιβλίο. Tαξίδεψε σε 33 πόλεις του κόσμου και δημιούργησε ένα μαγικό πολυσέλιδο άλμπουμ, το”Οpera Tables“. Είναι μία πολυτελής έκδοση που ολοκληρώθηκε μετά από πέντε χρόνια έρευνας, ταξιδιών, πάθους και σκληρής δουλειάς.

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Μόντε Κάρλο στις αρχές του Μαΐου και στα κείμενά του κρύβει την ιστορία της κάθε όπερας στη γλώσσα που αυτή έχει αποδοθεί. Το θέμα της κάθε όπερας δίνει και στο συγγραφέα του το κεντρικό θέμα της διακόσμησης. Ο αναγνώστης έχει την ευκαιρία να δει θεατρικά θεματικά τραπέζια με αναφορές σε 90 όπερες σε 33 διαφορετικά μέρη του κόσμου.

Ξεφυλλίζοντας το απολαμβάνουμε τη μαγεία που κρύβεται πίσω από τις νότες της παγκόσμιας λυρικής σκηνής… Και τις εμπνευσμένες προτάσεις για την διακόσμηση του τραπεζιού ενός ιδιαίτερου καλέσματος.

Οι πρώτες κυρίες που παρέλαβαν το πολυτελές coffee table του Γιώργου Ντάβλα στην Κύπρο, είναι η Άννα Βίσση, η Έλσα Αναστασιάδη και η Μαρίνα Βερνίκου.

Η Άννα Βίσση, η Έλσα Αναστασιάδη και η Μαρίνα Βερνίκου με το βιβλίο “ΟperaTables”.
“Son coeur ouvre à sa voix”

Ο αναγνώστης έχει την ευκαιρία να δει χειρόγραφες επιστολές ανθρώπων της όπερας στον συγγραφέα… Αλλά και να διαβάσει προσωπικές εμπειρίες από τις εμφανίσεις σημαντικών καλλιτεχνών.

Ο Γιώργος Ντάβλας συνδυάζει την κλασική μουσική με το Art de la table στο πρώτο του βιβλίο “Οpera Tables”.

Υπέροχα ταξίδια, μυθική μουσική, μαγευτική χώροι από παλάτια όπως αυτό της Σερβίας μέχρι το εκπληκτικό “Plaza Athénée” στο Παρίσι μας ταξιδεύουν… Και μας μαγεύουν μέσα από αυτό το πρωτότυπο και τρομερά καλαίσθητο βιβλίο!

photo credits: Harris Davlas

Μπορείτε να το παραγγείλετε εδώ

Επίσης, όπως μάθαμε, στο The Pop-up project που θα διοργανωθεί στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, 11-12 Ιουνίου, θα έχουμε τη δυνατότητα να το αγοράσουμε σε ειδική τιμή… Για τους σκοπούς του Make-a-Wish-Greece!

Y.Γ. Ευχαριστώ θερμά τον Χάρη Ντάβλα για την παραχώρηση των προσωπικών φωτογραφιών του με το εξώφυλλο του βιβλίου.

You may also like