Η μόδα θέλει… το Remix της!

Τώρα που αρχίζουμε να βγαίνουμε περισσότερο για βόλτες για καφέ και φαγητό  κι όχι μόνο για έναν περίπατο στη γειτονιά, είναι λογικό να θέλουμε μία ανανέωση. Οι συνθήκες όμως απαιτούν τώρα πια πιο συνειδητές αγορές σε οικονομικό επίπεδο αλλά και για τον περιορισμό υπερκατανάλωσης υλών. Ανακαλύψαμε, λοιπόν, ένα e-shop που προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε φιλικές τιμές και σεβασμό στο περιβάλλον.

               Το Remix Shop είναι το κορυφαίο e-shop outlet και second-hand ρούχων κι αξεσουάρ στην Κεντρική κι Ανατολική Ευρώπη. Εξυπηρετούν μεταξύ άλλων Αυστρία, Τσεχία, Γερμανία και Πολωνία. Τώρα πια και στην Ελλάδα, το Remix Shop περιέχει items από brands για κάθε στυλ και πορτοφόλι (από luxury έως budget friendly)…Eίτε από outlet συλλογές είτε κομμάτια second-hand. Καμία σχέση με τα αμφιλεγόμενης ποιότητας που υπάρχουν στα μαγαζιά “ρούχα με το κιλό”. Στόχος του είναι να προσφέρει στον καταναλωτή τη δυνατότητα να κάνει, εκτός από fashion statement με προσιτές τιμές…Tη δική του προσπάθεια στη βιωσιμότητα των υλών που χρησιμοποιούνται στο ρουχισμό. Τι σημαίνει αυτό; Όσο αυξάνεται η ζωή του υφάσματος με πωλήσεις second hand, τόσο λιγότερο απαραίτητη είναι η δημιουργία νέων υφασμάτων κι άρα η επιβάρυνση του περιβάλλοντος εξαιτίας της χρήσης των υλών.

               Σ’ αυτή μας την πρώτη γνωριμία, λοιπόν, με το Remix Shop και την eco friendly προσέγγισή του στη μόδα… Ας δούμε πώς μπορούμε να κάνουμε ένα ιδιαίτερο outfit ιδανικό για το γραφείο αλλά και την απογευματινή μας έξοδο!

What to wear by.. Remix shop!

               Μιας και οι θερμοκρασίες κι ο ήλιος είναι φίλοι μας αυτές τις μέρες, είναι καιρός η χρωματική παλέτα των εμφανίσεών μας να “φωτίσει” λιγάκι. Ξεκινάμε με ένα λευκό crop παντελόνι Tom Tailor σε slim γραμμή και με το μπατζάκι να φτάνει μόλις κάτω από το γόνατο. Κι επειδή το μπλε της θάλασσας το θέλουμε λίγο νωρίτερα στη ζωή μας, ειδικά φέτος… Συνδυάζουμε το παντελόνι μας με ένα top με φαρδιά τιράντα, όπως αυτό το Tout Feu Tout Femme.

               Ήρθε η ώρα να αφήσουμε στην άκρη τα μποτίνια και να στραφούμε στις δροσερές εσπαντρίγιες! Τις προτιμούμε σε ένα ζωηρό κόκκινο χρώμα, όπως αυτές τις πανέμορφες Wrangler που μας κάνουν να φανταζόμαστε τον εαυτό μας… σε σκάφος για τις φετινές μας διακοπές!

               Αν κι είμαι φίλη της μεγάλης τσάντας (είμαι κι άνθρωπος που κουβαλάω την Άρτα και τα Γιάννενα, true!) δε μπορώ να αντισταθώ και στις μικρότερες τσάντες ώμου που προσδίδουν ακόμη περισσότερη θηλυκότητα με το less is more κόψιμό τους. Κι αυτή η Woman By Tchibo τσάντα  σε γήινο τόνο θα κάνει ακόμη πιο feminine την εμφάνισή μας. Ναι, το παραδέχομαι, οι μεγάλες τσάντες δεν είναι κατάλληλες για ΚΑΘΕ look!

               Τέλος, επειδή τώρα με τον ήλιο χρειάζονται προστασία και τα πολύτιμα μάτια μας…Η κλασσική πια αξία της ταρταρούγας στο σκελετό των γυαλιών μας μπορεί να δημιουργήσει την ιδανική βιτρίνα για το βλέμμα μας με ένα ζευγάρι Komono!

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να εξερευνήσετε κι εσείς το Remix Shop! Στηρίξτε μαζί μας τη sustainable τάση της μόδας!

Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας, #staysafe, #stayhealthy, #staypositive !

#remixshop #reusereduceremix #remixoutlet

Featured image: unsplash.com/@daiga_ellaby

You may also like