Ποιά είναι τα NAILS INC;

 Πόσο πιο hot; Πραγματικά οι τελευταίες ημέρες είναι τόσο καυτές που το μόνο που σκέφτομαι είναι πότε θα βρεθώ σε κάποια παραλία! Σίγουρα δεν γίνεται να είμαι καθημερινά, αλλά με την πρώτη ευκαιρία δραπετεύω στην πιο κοντινή… Μέσα σε αυτή την παραζάλη επιτέλους ενεργοποιήθηκε η διάθεση μου για τα απόλυτα καλοκαιρινά χρώματα. Τι εννοώ; Όλα τα must have χρώματα για να εντυπωσιάσουμε όπου και αν βρεθούμε ή να μας απογειώσουν την διάθεση! Το έχουμε ανάγκη… till the end of the summer…

 Καλό είναι να αρχίσουμε πρώτα με μια θεραπεία νυχιών ώστε να ενισχύουμε την αντοχή τους εφόσον είναι περίοδος που τα βάφουμε συνεχώς..

Η Nail kale Superfood Base Coat είναι μια ισχυρή θεραπεία που προσφέρει σκλήρυνση και ενεργοποίηση της κερατίνης για την υποστήριξη της ανάπτυξης των νυχιών, της ενυδάτωσης και αντί θραύσης. Εφαρμόστε αυτήν τη φόρμουλα για πιο υγιεινά, φωτεινότερα νύχια και γυαλιστερό φινίρισμα για την τέλεια βάση πριν από τη σκιά.

Η NAILS INC έχει αλλάξει επίσης το εικονικό πλαστικό καπάκι για ένα ανακυκλώσιμο, βιώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον,με 100% ξύλινο καπάκι FSC τέφρας που φοριέται πάνω από το βασικό γυάλινο μπουκάλι.

Δεύτερο βήμα είναι η επιλογή των χρωμάτων…

Θα λατρέψετε τα βερνίκια που έχει το σετ:

Walker’s Court (πορτοκαλί),

Sun Street Passage (ροζ ),

Knightriders Street (πράσινο),

Goldborne (ζεστό)

Άποψη είναι να ακολουθήσετε όποιο χρώμα σας ταιριάζει, δημιουργώντας μια εξαιρετικά δροσερή πινελιά chic. Περιλαμβάνει την καλύτερη σύνθεση νέον της NAILS INC. Φορέστε τα μόνο για μια πλήρη φωτεινή εμφάνιση!! Καθένα είναι εύκολο να εφαρμοστεί με την κατοχυρωμένη με βουρτσάκι ευρείας αγκαλιάς που είναισχεδιασμένη ώστε να λειτουργεί με το σχήμα του νυχιού και να ελαχιστοποιεί τον αριθμό των απαιτούμενων κινήσεων δημιουργώντας ένα άψογο φινίρισμα.

Δώστε σχήμα και χρώμα στην καλοκαιρινή περίοδο μέχρι να μπορέσετε να φθάσετε από το γραφείο μέχρι το κοντινότερο νησί. Το χρώμα που θα επιλέξετε συμβολίζει και τον τύπο του χαρακτήρα σας, δημιουργείστε τάση…

Και ξέρετε πού θα τα βρείτε; Στα Sephora

You may also like