Ποια αντιρυτιδική κρέμα ματιών σας ταιριάζει;

Πόσες ώρες ύπνου χρειαζόμαστε για να φαινόμαστε ξεκούραστες και δροσερές; Η αλήθεια είναι πως όσες περισσότερες ώρες μπορούμε να κοιμόμαστε τόσο η επιδερμίδα μας είναι λαμπερή, παραμένει φωτεινή και αποκτά καλύτερη ελαστικότητα. Μήπως είναι λίγο δύσκολο να το κατορθώσουμε αυτό στη σημερινή εποχή με το βαθμό των υποχρεώσεων που έχουμε καθημερινά; Τα μάτια είναι ο καθρέφτης του προσώπου μας και είναι το πιο εμφανές σημείο για να παρατηρήσουμε πόσο κουρασμένες είμαστε…

  Έρχεται λοιπόν η βοήθεια των κατάλληλων καλλυντικών για να ενισχύσουν την προσπάθεια μας να πετύχουμε καλύτερα το στόχο μας. Ποιος είναι αυτός; Για πάντα νέες φυσικά και το εννοώ πραγματικά διότι εμείς οι γυναίκες μπορούμε να το καταφέρουμε με την σωστή περιποίηση της επιδερμίδας μας και ιδίως των ματιών .

  Ας δούμε τρείς αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες ανάλογα την κάθε επιδερμίδα και θεωρώ πως η συγκεκριμένη εταιρεία εντυπωσιάζει με τα αποτελέσματα της χρόνια τώρα. Πολλές φορές όταν αναλαμβάνω ένα πρόσωπο ως make-upartist αντιμετωπίζω συχνά το πρόβλημα των μαύρων κύκλων η το πρήξιμο « σακούλων » κάτω από τα μάτια. Έτσι, διάλεξα τις ακόλουθες κρέμες για να καταπραΰνουμε τέτοιου είδους συμπτώματα που κάνουν την καθημερινότητα μας δυσάρεστη. 

  1. Αν έχετε μαύρους κύκλους η εμφάνιση σακούλων η λεπτών γραμμών η Eye Correcting Cream της Shiseido, η κρέμα με δροσερή υφή,  δρα και αντιμετωπίζει τα ορατά σημάδια που προκαλούνται από διάφορους παράγοντες, όπως την έλλειψη του ύπνου. Αν είστε ηλικίας 25 με 35 είστε σίγουρα στη σωστή κατηγορία και αφορά κάθε τύπο επιδερμίδας. Για τις δραστήριες γυναίκες που είναι σε εξωτερικό και εσωτερικό στρες, και των οποίων ο τρόπος ζωής επηρεάζει την επιδερμίδα.
  2. Αν τώρα έχετε ξηρή, θαμπή επιδερμίδα με εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών τότε η Concentrated Anti-wrinkle Eye Cream της Shiseido,  με την εξαιρετικά πλούσια υφή της και την αντιγηραντική δράση της προστατεύει την επιδερμίδα από τις βλαβερές επιδράσεις του ξηρού περιβάλλοντος  χαρίζοντας μία λεία, νεανική και λαμπερή όψη.
  3. Το Eye Serum της Shiseido, είναι μία αποτελεσματική θεραπεία για τα μάτια, η οποία δημιουργήθηκε για το ώριμο δέρμα που εμφανίζει όλα τα σημάδια των ορμονικών αλλαγών λόγω της γήρανσης. Για ηλικίες 50 και 60 ετών το οποίο βοηθάει στην πρόληψη της χαλάρωσης και των ρυτίδων και δυσχρωμίες.

Προσπάθησε κάθε τόσο να πηγαίνεις για ύπνο νωρίς. Έτσι η επιδερμίδα σου θα μπορεί να αναπλάθεται όσο εσύ κοιμάσαι…Αν αυτό δεν είναι εφικτό τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις….

You may also like