Ποια είναι η λύση για την ξηρή επιδερμίδα;

Έχουμε ανακαλύψει αρκετά προϊόντα για την ξηρή επιδερμίδα και πραγματικά μας έχουν εντυπωσιάσει,υπάρχουνόμως ακόμη περισσότερα που θα ήθελα να δοκιμάσω διότι μου αρέσουν οι εκπλήξεις.. Αν έχετε πολύ ξηρή επιδερμίδα, η ενυδάτωση και η προστασία ξεκινούν από το ντους! Αν θέλετε να νιώσετε τη δύναμη ενός εξαιρετικά ευεργετικού ελαίου με σπόρους κάνναβης τότε το νέο Hemp Shower Oil από το Body Shop με την μεταξένια αίσθηση θα προσφέρει τον τέλειο καθαρισμό στην επιδερμίδα σας χωρίς να την αφυδατώσει. Παράλληλα θα νιώσετε την πολύ ξηρή επιδερμίδα σας απαλή και αισθητά ανακουφισμένη.

  1. Το Hemp Hydrating & Protecting Shower Oil έχει μία πραγματικά θαυματουργή ιδιότητα, αξιοποιώντας την κάνναβη ως βασικό συστατικό, παράγει πλούσιο ενυδατικό αποτέλεσμα αξιοποιώντας την χρήση της κάνναβης ως φαρμακευτική κι αποτελεσματική. Η ιεροτελεστία είναι η εξής: Μέσα στο ντους, απλώστε μια γενναιόδωρη ποσότητα από το Shower Oil στο σώμα και απολαύστε τον απαλό, μεταξένιο αφρό που δημιουργεί. Μετά ξεβγάλτε καλά και στεγνώστε ταμποναριστά την επιδερμίδα με μια πετσέτα και θα νιώσετε πως έχετε καινούργια επιδερμίδα.
  2. Η νέα θρεπτική μάσκα προσώπου νύχτας Hemp Overnight Nourishing Rescue Mask ξεδιψά την ξηρή, αφυδατωμένη επιδερμίδα! Αναπληρώνει κατά τη διάρκεια της νύχτας τη χαμένη υγρασία και καταπραΰνει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα της προσφέρει πλούσια ενυδάτωση χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Επιπλέονθα νιώσετετο επόμενο πρωί την ξηρή επιδερμίδα πιο απαλή, αισθητά ανακουφισμένη από την αίσθηση τραβήγματος και επαρκώς ενυδατωμένη έως και για 72 ώρες. Η μάσκα είναι εμπλουτισμένη με έλαιο σπόρων κάνναβης, που είναι γνωστό για την ιδιότητά του να προσφέρει εντατική ενυδάτωση και να αποκαθιστά το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας.
  3. Ο συνδυασμός της πλούσιας  ενυδατικής κρέμας σώματος σε στερεή μορφή είναι ότι χρειάζεται για επιδερμίδες πολύ ξηρές καθώς λιώνει στη στιγμή επάνω στην επιδερμίδα προσφέροντάς της εντατική ενυδάτωση και αυξημένη προστασία. Η θρεπτική της σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με έλαιο σπόρων κάνναβης και είναι γεμάτο με βασικά λιπαρά οξέα που θα αφήσει την επιδερμίδα σας μοναδικά απαλή και ελαστική. Η ενυδάτωση και η προστασία της διαρκεί 96 με βασικά λιπαρά οξέα, Ω3, Ω6 και Ω9.

Η κάνναβη είναι μία από τις αρχαιότερες καλλιέργειες στον κόσμο και προέρχεται από την Κεντρική Ασία. Επίσης, μεταφέρθηκε από ταξιδιώτες και εμπόρους στην Ινδία, την Κίνα και την Ευρώπη, όπου καλλιεργήθηκε για την παραγωγή τροφίμων, για το έλαιό της και για φαρμακευτικούς σκοπούς. ας απολαύσουμε το ευεργετικό της  αποτέλεσμα!

You may also like