Ποια είναι τα ξενοδοχεία που προτιμούν τα παράνομα ζευγάρια;

3e48d102bd49f23af520a19c5d364208Η AshleyMadison.com η ιστοσελίδα που φιλοξενεί πικάντικες ιστορίες ερωτευμένων παράνομων ζευγαριών ανά τον κόσμο, κυκλοφόρησε μια ενδιαφέρουσα λίστα με το Top 10 των ξενοδοχείων που χρησιμοποιούνται για καυτές συναντήσεις, χωρίς απαραίτητα να είναι τα γνωστά ΧΧΧ.

Σήμερα, τα παράνομα ζευγαράκια δεν συναντούνται πια σε φτηνά ξενοδοχεία ΧΧΧ αλλά παίρνουν το ταίρι τους σε ακριβά καταλύματα .Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε 21.155 μέλη που ρωτήθηκαν να δηλώσουν ποιες επιλεγμένες αλυσίδες ξενοδοχείων προτιμούν για να περάσουν πικάντικες στιγμές με το έτερον τους ήμισυ.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι τα Hyatt και Hilton κατέλαβαν τη πρώτη και δεύτερη θέση . Αυτό δείχνει ότι οι άπιστοι σύζυγοι σήμερα δεν φοβούνται να δαπανήσουν μεγάλα χρηματικά ποσά για τις “αταξίες” τους. Μέσα στην πρώτη πεντάδα είναι επίσης αλυσίδες γνωστών οικονομικών ξενοδοχείων, όπως το Holiday Inn .

Μάλιστα, σύμφωνα με την έρευνα, η Πέμπτη είναι η μέρα που οι περισσότεροι πραγματικά προτιμούν να βρεθούν με την ερωμένη τους.

Ο Noel Biderman , ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της AshleyMadison.com σχολίασε : « Πάνε οι ημέρες που τα παράνομα ζευγάρια συναντιόντουσαν σε μοτέλ ή ξενοδοχεία με την ώρα. Η νέα τάση είναι η ερωμένη να συναντηθεί με τον εραστή της σε σουίτα κάποιου γνωστού και πολυτελούς ξενοδοχείου για να περάσουν μια καυτή νύχτα γεμάτη πάθος και εκπλήρωση τρελών φαντασιώσεων του άτακτου ή της άτακτης συζύγου. Αυτές οι συνευρέσεις δεν είναι όπως παλιά. Οι συναντήσεις δεν είναι απλά για γρήγορο σεξ αλλά μια εμπειρία, μια περιπέτεια που θέλουν να απολαύσουν και οι δύο καλύπτοντας έτσι τα κενά της συζυγικής ζωής και τη ρουτίνα της καθημερινότητας».

Η παρακάτω λίστα περιγράφει τα Top 10 ξενοδοχεία για Cheaters:
1. Hyatt
2. Hilton
3. Sheraton
4. Comfort Inn
5. Holiday Inn
6. Radisson
7. Courtyard Marriott
8. Westin
9. Four Seasons
10. Best Western

You may also like