Ποιες ταινίες περιμένουμε το 2013 στις κινηματογραφικές αίθουσες;

Το δημοφιλές στούντιο του Hollywood, Warner Bros ανακοίνωσε τις ταινίες, οι οποίες αναμένονται να κυκλοφορήσουν μέσα στον επόμενο χρόνο με την υπογραφή του.
Ανάμεσα στις ταινίες βρίσκoνται και τα blockbusters “The Hobbit: The Desolation of Smaug” και “The Hangover Part III”. Το 2013 από τη μεγάλη οθόνη θα ‘παρελάσουν’ ταινίες σπουδαίων σκηνοθετών όπως οι Guillermo del Toro, Bryan Singer, Baz Luhrmann και Alfonso Cuaron.


“Jack the Giant Slayer’’

Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός αρχαίου πολέμου, ο οποίος αναζωπυρώνεται όταν ένας νεαρός άντρας, ο Jack, άθελά του ανοίγει μια πύλη που οδηγεί σε έναν φοβερό αγώνα γιγάντων. Οι γίγαντες απελευθερώνονται μετά από πολλούς αιώνες και προσπαθούν να ανακτήσουν τη γη που κάποτε έχασαν, αναγκάζοντας τον Jack να τους πολεμήσει για να τους σταματήσει. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Nicholas Hoult, Ewan McGregor, Bill Nighy, Stanley Tucci και πολλοί άλλοι.

“The Hobbit: The Desolation of Smaug”
Μετά την κυκλοφορία του πρώτου μέρους της τριλογίας του Hobbit, έρχεται η συνέχεια της περιπέτειας του Bilbo Baggins στο “The Hobbit: The Desolation of Smaug”. Ο Bilbo συνεχίζει το ταξίδι του, έχοντας συντροφιά τον οδηγό Gandalf και δεκατρείς νάνους με επικεφαλή τον Thorin Oakenshield, σε μια επική αναζήτηση με στόχο την ανάκτηση του χαμένου βασιλείου ‘Dwarf Kingdom of Erebor’. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι : Ian McKellen, Martin Freeman, Benedict Cumberbatch, Andy Serkis, Christopher Lee.

“300: Rise of an Empire”
Βασισμένη στο πρόσφατο μυθιστόρημα του Frank Miller, ‘Xerxes’ μετά την ταινία ‘300’, το νέο κεφάλαιο της επικής σειράς, λαμβάνει χώρα σε ένα νέο, θαλάσσιο πεδίο μάχης στο οποίο ο Θεμιστοκλής επιχειρεί να ενώσει όλη την Ελλάδα, με αποτέλεσμα την επιβάρυνση που θα αλλάξει την πορεία του πολέμου. Η ταινία αφηγείται τη μάχη του Θεμιστοκλή εναντίον της μαζικής εισβολής των Περσών με επικεφαλή τον Ξέρξη. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Rodrigo Santoro, Eva Green, Sullivan Stapleton.

“Gangster Squad”
Λος Άντζελες-1949. Ο- γεννημένος στο Μπρούκλιν- Mickey Cohen, συγκεντρώνει στα χέρια του χρήματα, τα οποία προέρχονται από ναρκωτικά, όπλα και άλλες ανήθικες δουλειές και τα κάνει όλα με την προστασία όχι μόνο των δικών του μπράβων, αλλά τις αστυνομίας και κάποιων πολιτικών που είναι υπό τον έλεγχό του. Η ταινία παρουσιάζει το χρονικό της προσπάθειας του LAPD να ελέγξει την Ανατολική Ακτή της μαφίας εκτός του Λος Άντζελες, των δεκαετιών του ’40 και ’50. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι : Sean Penn, Emma Stone, Ryan Gosling.

“The Great Gatsby”
Ο συγγραφέας Nick Carraway, εγκαταλείπει το Midwest και μετακομίζει στη Νέα Υόρκη, την άνοιξη του 1922, μιας εποχής χαλάρωσης των ηθών και της λαμπερής jazz. Κυνηγώντας το αμερικανικό όνειρο, ο Nick γνωρίζει έναν μυστηριώδη εκατομμυριούχο, τον Jay Gatsby καθώς επίσης και την Daisy με τον άντρα της, Tom Buchanan. Ο Nick παρασύρεται στον μαγευτικό κόσμο των ψευδαισθήσεων, του έρωτα και τις απάτες, ζώντας στον κόσμο των πλουσίων. Πρωταγωνιστούν οι: Tobey Maguire, Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan.

“The Hangover Part III”
Στο τρίτο και τελευταίο μέρος της πασίγνωστης και επιτυχημένης κωμωδίας σε σκηνοθεσία Todd Phillips, δεν υπάρχει ούτε γάμος, ούτε μπάτσελορ πάρτι. Τι θα μπορούσε λοιπόν να πάει στραβά αυτή τη φορά και να βάλει σε νέες περιπέτειες την αγαπημένη μας αντροπαρέα? Η συνέχεια επί της οθόνης. Πρωταγωνιστούν οι : Bradley Cooper, Zach Galifinakis, John Goodman, Jamie Chung.

Πηγή: http://www.abs-cbnnews.com

You may also like