Ποιό είναι το ιδανικό κόκκινο κραγιον;

Τα κόκκινα θα είναι για πάντα στην καρδιά μας, είναι εκείνα που ζεσταίνουν τις μουντές μέρες ή τις ηλιόλουστες όταν θέλουμε να εντυπωσιάσουμε. Γιατί το κόκκινο έχει μείνει στην ιστορία χωρίς να το βαριόμαστε ποτέ; Προσωπικά ,το κόκκινο κραγιόν είναι συνδεδεμένο από τις ταινίες του Χόλιγουντ μέχρι και την βασίλισσα Ελισάβετ. Από την Jean Harlow του ’30, την Veronica Lake του ’40,την Marilyn Monroe του ’50 και τέλος την Queen Elizabeth. Αν και το κόκκινο χρώμα ήταν αρκετά παρεξηγημένο ωστόσο το Χόλιγουντ ήταν αυτό που άλλαξε την εικόνα του red lipstick με τις πολύχρωμες ταινίες του και τα λαμπερά studios για να γίνει αποδεκτό η προσδοκία για τις επόμενες γενιές. Καμία απο αυτές τις γυναίκες δεν είχαν τον τίτλο της κοριτσίστικης αφέλειας αλλά ήταν γνώστες για την δύναμη του χαρακτήρα τους και τον φεμινισμό τους… Αν θέλετε χρώμα και απαλότητα σας προτείνω τρείς επιλογές για να ευχαριστηθείτε το κόκκινο χρώμα.

  1. Το νέο κραγιόν Rouge Dior Ultra Care σε velvet-matte ή satin αίσθηση περιέχει έλαιο  καμέλιας και jojoba για να εξασφαλίσουν χρώμα με διάρκεια και εξαιρετική περιποίηση στα χείλη. Όποια υφή και να διαλέξετε, η κάθε μία θα σας χαρίσει το αποτέλεσμα που θέλετε αναλόγως την ώρα της ημέρας. Ματ για τις πρωινές ώρες , βελούδινα πλούσια ή σατινέ ενυδατωμένα για πιο αργά το απόγευμα.

2. Για να ντύσεις τώρα τα χείλη σου με το απόλυτο κόκκινο του YSL Rouge Pur Couture 01έχει το ματ αποτέλεσμα με απόλυτη ακρίβεια και πλήρης κάλυψη όλη την ημέρα. Το έντονο χρώμα του και η λάμψη του δίνει την δύναμη που χρειάζεστε για να αναδείξετε το στιλ σας.

  3. Αγαπάμε τα φωτεινά και τα σκούρα κόκκινα αναλόγως την προσωπικότητα μας, που συνδυάζονται με minimal μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο.. Το Rouge D’Armani Matte Lipstick 401είναι το εξαιρετικό κραγιόν για πλήρη κάλυψη με μια μόνο εφαρμογή κάνοντας το εύκαμπτο και λείο το φινίρισμα του. Θα το αγαπήσετε για την διάρκεια του.

Αδιαμφισβήτητα όμορφες με τις καινούριες μας επιλογές μας θα πρωταγωνιστήσουμε σε κάθε ρόλο που θα προκύψει στην καθημερινότητα μας και ίσως να νιώσουμε λίγο από την αίγλη των μεγάλων σταρ…

You may also like