Πρεμιέρα για τους Χατζηγιάννη-Μπουλά και Ζουγανέλη

Σίγουρα το μουσικό αυτό σχήμα που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012 στην Αθήνα, στην «Ακτή Πειραιώς», στην Πειραιώς 178 και Λαμίας 4, θα συζητηθεί πολύ καθώς είναι εντελώς πρωτότυπο και ετερόκλητο.

Ο λόγος βέβαια για την φετινή απρόσμενη συνεργασία του δημοφιλούς Κύπριου στην καταγωγή τραγουδοποιού Μιχάλη Χατζηγιάννη που θα βρεθεί, πλάι πλάι στη σκηνή με τους ηθοποιούς και τραγουδιστές και γνωστά «πειραχτήρια», Γιάννη Ζουγανέλη και Σάκη Μπουλά. Μάλιστα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ουσιαστικά αυτός που έρχεται στο σχήμα τους καθώς οι Μπουλάς, Ζουγανέλης, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, θα βρίσκονται για 6η συνεχόμενη χρονιά στην «Ακτή» της οδού Πειραιώς δημιουργώντας και προξενώντας «τον πιο βίαιο πολιτικό και σεξουαλικό πανζουρλισμό της Εμφυλίου».

Την διαφορά στο φετινό πρόγραμμα αναμένεται να την κάνει ο σημαντικότερος εκπρόσωπος της νεότερης γενιάς στο ελληνικό τραγούδι με αμέτρητες επιτυχίες, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ενώ το σχήμα περιλαμβάνει κι άλλες εκπλήξεις.

Μαζί με τους Χατζηγιάννη, Ζουγανέλη και Μπουλά θα εμφανίζονται και ο Τζώνυ Βαβούρας, η Μαρία Διακοπαναγιώτου, η γνωστή πλέον στο πανελλήνιο «Τασούλα» από την επιτυχημένη διαφήμιση εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και η Βαλάντω του Greek Idol καθώς και ο Τσιγγάνικης καταγωγής δεξιοτέχνης και σολίστας του κλαρίνου, Γιώργος Μάγγας.

«Ακτή Πειραιώς»
Πειραιώς 178 και Λαμίας 4
Πηγή: http://www.thebest.gr

You may also like