Προσφέρω ένα γεύμα!

GirlEatingYogurt_iStock_000005244462MediumΗ Ένωση «Μαζί για το Παιδί» σας καλεί να αναλάβετε τη σίτιση μιας οικογένειας σε ανάγκη, προσφέροντας της μια φορά την εβδομάδα, φρέσκα τρόφιμα στα μέλη της. Η οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα έχει εξωθήσει στο κατώφλι των οργανώσεων κοινωνικής μέριμνας πολλές οικογένειες που αδυνατούν να καλύψουν ακόμα τη σίτιση τους.

Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης είναι να προσφέρουμε στους ανθρώπους αυτούς εκτός από τρόφιμα μακράς διαρκείας ( όσπρια, ρύζι, μακαρόνια) τη δυνατότητα να μαγειρεύουν, ένα γεύμα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά που περιέχουν λαχανικά, φρούτα, κρέας και άλλα ευαίσθητα προϊόντα.

Η διαδικασία είναι απλή, δηλώνετε συμμετοχή στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και η Ένωση αναλαμβάνει να παραλάβει από όπου σας βολεύει τα φρέσκα τρόφιμα που θέλετε να προσφέρετε.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε καλέσετε στο 210 74 82690 ή να αποστέλλετε το αίτημά σας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected] γράφοντας ονοματεπώνυμο, διεύθυνση απ’ όπου επιθυμείτε να παραλαμβάνουμε τα τρόφιμα, στοιχεία επικοινωνίας και το διάστημα για το οποίο επιθυμείτε να προσφέρετε.

Πηγή: http://babyglitter.gr

You may also like