Προϊόντα ομορφιάς χωρίς πλαστικό

Μπορεί οι διακοπές μας να φθάνουν σιγά-σιγά στο τέλος τους, ο ήλιος όμως συνεχίζει να καίει αρκετά.Τα μπάνια μπορούμε να τα συνεχίσουμε λίγο ακόμη για να μπορούμε να ανανεωνόμαστε όσο περισσότερο μπορούμε. Ένα θέμα που μας απασχόλησε αρκετά φέτος το καλοκαίρι είναι το θέμα με τα πλαστικά στις θάλασσες και ομολογώ πως ήταν αρκετές φορές που επισκέφτηκα παραλίες και μάζεψα πλαστικά μπουκάλια που έβρισκα στη θάλασσα ή έξω στις παραλίες. Έχουμε αρχίσει να συνειδητοποιούμε πολύ περισσότερο την ανάγκη πως πρέπει  να μάθουμε να προστατεύουμε το περιβάλλον και να προσέχουμε την καθημερινή χρήση των πλαστικών και πως ακριβώς θα καταφέρουμε να τα αντικαταστήσουμε σωστά με φυσικά υλικά. Μέσα σε αυτό τον προβληματισμό και στην αλλαγή στάση ζωής άρχισα να αντικαθιστώ τρία βασικά προϊόντα που χρησιμοποιώ αρκετά καθημερινά. Κρατήστε τα δυσάρεστα χημικά μακριά όσο μπορείτε, διαλέγοντας προϊόντα συσκευασμένα χωρίς πλαστικό.

  1. Το Ro Kai Sunscreen της Shade είναι βραβευμένο προϊόν τέσσερα συνεχόμενα χρόνια στη σειρά και είναι μια αποτελεσματική, φυσική αντηλιακή κρέμα που κυριολεκτικά κάνει αυτό που γράφει στο μεταλλικό βαζάκι. Με δείκτη προστασίας SPF25 , με μόνο φυσικά συστατικά. Ακατέργαστο κερί, βούτυρο Shea, λάδι καρύδας  για την ενυδάτωση και την προστασία του δέρματος από το ευρύτερο φάσμα των καταστρεπτικών ακτινώνUVA και UVB, το RoKai δημιουργήθηκε για να διατηρεί το δέρμα σας φυσικά υγιές, ενώ εμποδίζει τις ακτίνες του ηλίου που μπορούν να κάψουν και να προκαλέσουν βλάβη στο δέρμα.
  • ADULT X-soft Pink bamboo tooth brush Be my flower. Αν και εσάς σας έχει ενεργοποιηθεί η οικολογική συνείδηση ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί καινούργια προϊόντα που θα σας κερδίσουν και θα τα εμπιστευτείτε  ξανά και ξανά. Η αίσθηση του μπαμπού είναι ακόμη πιο ωραία και από το πλαστικό που κρατούσα τόσα χρόνια..
  • Ben & Anna-Persian Lime Deodorant. Δροσερό με φρέσκα συστατικά με το άρωμα του καλοκαιρινού lime.Το πράσινο χρώμα σου χαρίζει την ηρεμία που χρειάζεσαι μέσα στην αφόρητη ζέστη…Καινούργια αίσθηση και καταπληκτική συσκευασία που σου φτιάχνει το κέφι.

Ας αρχίσουμε με τα απλά και ας συνεχίσουμε με τα πιο οργανωμένα όπως καλαμάκια, μπατονέτες, βούρτσες και άλλα πολλά…Είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρουμε.

You may also like